Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada

El nostre blog

L'actualitat més recent

S’acosta Sant Jordi

S’acosta Sant Jordi

Que ningú no es quedi sense el seu llibre de Sant Jordi! En tots els formats, per a diferents nivells lectors, amb il·lustracions molt diverses.

19-04-2021

Cada dissabte, un conte

Cada dissabte, un conte

“Ralet, ralet” és una recopilació de contes clàssics pensada per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir.

11-03-2021

Dos clàssics fonamentals

Dos clàssics fonamentals

La col·lecció «Clàssics a Mida», aquesta selecció il·lustrada que ja arriba a la trentena de de títols, continua enriquint la seva proposta amb dues incorporacions de luxe: Els millors casos de Sherlock Holmes, una selecció de textos protagonitzats pel detectiu més famós de tots els temps, i Donetes, un relat que mai no deixa de captivar, amb quatre germanes inoblidables.

18-02-2021

Activitats per gaudir dels clàssics de la literatura

Activitats per gaudir dels clàssics de la literatura

La millor manera d’endinsar-se en els títols imprescindibles de la literatura universal és descobrir-los en la col·lecció «Clàssics a Mida», en la qual Editorial Barcanova ofereix cada any adaptacions de novel·les inoblidables.

12-01-2021

Per començar a llegir

Per començar a llegir

Tres edicions en menys d’un any són la prova de l’èxit d’un llibre que vol afavorir la lectura entre els més petits de la casa. «Ralet, ralet» es el títol d’aquesta recopilació de contes clàssics, presentats en un format molt adient per gaudir d’una bona estona de lectura, ja sigui asseguts al sofà, estirats al llit abans d’adormir-nos o... de la manera que ens vingui més de gust, per tal d’esbargir-nos una mica i començar a somiar.

12-01-2021