Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Si fas 6 anys… tria el teu llibre!

Un cop més, els nens i nenes que fan 6 anys durant aquest any 2022 rebran, a casa, una targeta que podran bescanviar per un llibre de qualsevol de les editorials que s’han adherit a la campanya. Editorial Barcanova ofereix diverses possibilitats als lectors menuts, que així podran començar a bastir la seva pròpia biblioteca.

03-10-2022

Si fas 6 anys… tria el teu llibre!

L’import d’aquesta targeta és de 13€ i, en aquesta ocasió, seran més de 74.000, els nens i nenes nascuts l’any 2016, que podran adreçar-se a una de les 459 llibreries de tot el territori que s’han sumat a la iniciativa, la qual estarà vigent entre el 15 d’octubre i el 30 de novembre.

En aquest enllaç de la Generalitat de Catalunya podeu consultar el nom de totes les llibreries on podreu bescanviar la targeta i també les condicions d’aquesta campanya, que ens els últims anys ha permès, a milers d’infants, descobrir llibres de tot tipus i esplaiar-se adquirint coneixements, ja sigui sols o en companyia dels adults.

Editorial Barcanova ha preparat una oferta que inclou contes clàssics i actuals, en les recopilacions «Ralet, ralet» i «Catric, Catroc». Igualment, convida a descobrir alguna de les 26 aventures protagonitzades pel follet Oriol, entre les quals destaca el recent rescat en alta mar; el llibre «Tots som diferents», tota una celebració de la diversitat; o l’àlbum il·lustrat «La cova d’Esme», que acull una festa d’aniversari molt prehistòrica.

Si fas 6 anys, tria el teu llibre.

Sección

6-anys

Temas

Clásicos

El nostre blog