Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

I ara, lectures per als més grans

Ningú no podrà dir que no té llibres per llegir. Aquest estiu, si ja vas a l’institut, segur que trobaràs una estona cada dia per endinsar-te en altres històries. Personatges que has vist a la televisió, en els llibres de text o que viuen en societats distòpiques. Tenim llibres de tot.

16-06-2022

I ara, lectures per als més grans

Arsène Lupin, el lladre més perillós de tot França, ha estat atrapat per la policia, però el fet d’estar entre reixes no és cap impediment perquè el cavaller lladre continuï amb les seves aventures. Enlluernar riques hereves, assaltar un castell inexpugnable, venjar una infàmia del passat, o enfrontar-se al mateix Sherlock Holmes seran només algunes de les peripècies en les quals es veurà embolicat el cèlebre Arsène Lupin.

En aquest llibre hi ha recollides algunes de les seves narracions més conegudes, que ajudaran a conèixer el personatge que tanta fama va proporcionar a Maurice Leblanc. A partir de 12 anys.

Sherlock Holmes ens captiva, aquesta vegada, amb els seus millors casos. A través de les sis obres que hem seleccionat, fem un recorregut per trenta anys de serveis en defensa de la llei i de l’ordre, com a assessor de la policia, la qual supera en talent i en sagacitat. Cap crim no queda sense resoldre si ell s’encarrega d’investigar-lo per esbrinar-ne els misteris. I, alhora, coneixem els personatges que van marcant la seva vida: el seu inseparable amic, el doctor Watson; el seu germà Mycroft; el seu amor ideal, Irene Adler; i el seu acèrrim enemic, el professor Moriarty, amb el qual mantindrà una mortal baralla a la vora d’una impressionant cascada a Suïssa. En sortirà viu?

T’animem a obrir aquest llibre, que de segur que t’atraurà fins a l’última pàgina. A partir de 12 anys.

En l’any del centenari del descobriment de la tomba de Tutankamon, Maria Carme Roca presenta una novel·la que es desenvolupa en dues èpoques de la història d’Egipte: una en el 1922, any en què l’arqueòleg Howard Carter va descobrir, a la Vall dels Reis, la tomba del jove faraó Tutankamon, i l’altra, uns quants segles abans, durant la dinastia XVIII de l’antic Egipte, temps en què va governar Tutankamon.

Després de diversos anys perseguint el seu somni, Howard Carter va descobrir la tomba de Tutankamon. Quan l’arqueòleg va obrir la porta segellada de la tomba, va poder confirmar que el sarcòfag que hi havia a l’interior era el del faraó Tutankamon. La notícia va fer la volta al món. Era la primera vegada que algú contemplava un aixovar funerari complet de l’Egipte faraònic que no havia estat víctima ni dels saquejadors ni dels lladres. A partir de 12 anys.

Els likes no ens faran lliures. Només hi ha un camí per a la llibertat: la fuga. Els pitjors presagis del canvi climàtic s’han fet realitat; la Torre de Londres, els centres històrics de València, Nàpols, Barcelona i Sant Petersburg han desaparegut. Nova York s’ha convertit en una nova Atlantis; la torxa de l’Estàtua de la Llibertat sura entre les aigües. La Reconstrucció és la solució, però només es podrà salvar una part de la humanitat.

Gemma Pasqual va imaginar una societat distòpica en la qual els likes en les xarxes socials tenien una funció primordial per fer una vida normal. Va ser en el primer lliurament de Like. Ara torna, quan el món sembla haver-se transformat en un lloc impossible. A partir de 14 anys.

Vinga, que a l’estiu teniu més estona per llegir!

El nostre blog