Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Per començar a llegir

Tres edicions en menys d’un any són la prova de l’èxit d’un llibre que vol afavorir la lectura entre els més petits de la casa. «Ralet, ralet» es el títol d’aquesta recopilació de contes clàssics, presentats en un format molt adient per gaudir d’una bona estona de lectura, ja sigui asseguts al sofà, estirats al llit abans d’adormir-nos o... de la manera que ens vingui més de gust, per tal d’esbargir-nos una mica i començar a somiar.

12-01-2021

Per començar a llegir

Els vuit contes d’aquesta selecció tenen una estructura que afavoreix la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d’una manera breu i està escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada. A la pàgina de la dreta hi ha il·lustracions a plana completa, amb estils molt diversos, a càrrec de noms tan reconeguts com els de Marta Álvarez, Jorge del Corral, Anna Villegas, Teresa Ramos, Marta Costa, Montse Mondragón, Oriol Vidal i Cristina Zafra.

 La selecció i adaptació dels contes l’han fet possible Estel Baldó, Rosa Gil i Maria Soliva, que han fet una tria que tant s’inspira en els clàssics de casa nostra com en obres ben conegudes d’altres tradiciones literàries. Els títols són aquests: El soldadet de plom, La cabana dels bons amics, En Niti i el lleó, L’àvia Pepa, Els músics de Bremen, El cargol Arol, Els tres ossos i La Dringueta.

 Al final de cada conte, després de les dobles planes que permeten aquesta lectura autònoma per part dels més petits, s’ofereix també una versió més detallada perquè, igualment, els més grans puguin gaudir-ne, tot compartint amb els fills i filles aquestes històries que mai no passen de moda.

Sección

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog