Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Quina sort si tens 6 anys!

Un any més, la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre” permet que els infants rebin una targeta a bescanviar per un llibre en el seu sisè aniversari. Editorial Barcanova s’adhereix a la campanya i proposa diverses lectures que faran que els primers lectors comencin a crear la seva pròpia biblioteca.

10-10-2023

Quina sort si tens 6 anys!

    

QUÈ PASSA, CARBASSA?

Pere Martí, amb il·lustracions d’Elisa Bernat, Paula Blume, Núria Feijoó, Cristina Fernández, Cèlia Bornas, Mercè Galí i Roser Matas

Aquest és un llibre de rodolins pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. La rima i la brevetat dels rodolins són una proposta molt creativa per iniciar-se en la lectura. Fàcils de memoritzar i divertits de llegir! Escrits en dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

RALET, RALET. CONTES PER A PRIMERS LECTORS 

Estel Baldó, Rosa Gil i Maria Soliva, amb il·lustracions de Jorge del Corral

Aquest llibre, per a primers lectors, presenta una selecció de contes clàssics i actuals, molt il·lustrats, pensada per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina exposa el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte, hi trobareu una versió més extensa que us servirà per poder-lo explicar.

Contes: Els músics de Bremen, Els tres ossos, La Dringueta, L'àvia Pepa, El cargol Arol, En Niti i el lleó, La cabana dels bons amics i El soldadet de plom.

CATRIC, CATROC. CONTES CLÀSSICS PER A PRIMERS LECTORS
Estel Baldó, Rosa Gil i Maria Soliva, amb il·lustracions de Montserrat Mondragón, Ester Garay, Marta Munté, Julilustrador, Matilde Portalés, Mercè Ortí, Martuka i Ariadna Reyes

Aquest és un llibre de contes clàssics pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d'una manera més detallada.

TELMA L’UNICORN

Text i il·lustracions d’Aaron Blabey, amb traducció de Muntsa Fernàndez

La Telma somia amb ser especial... Què estaria disposada a fer per aconseguir-ho?De la mà de l'exitós autor de Males Bèsties, arriba aquest divertit llibre sobre la importància d'estimar-se un mateix... encara que no l'hagin cobert de purpurina.

101 UNICORNS I TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELLS

Ruby Van der Bogen, amb il·lustracions d’Alexandra Helm i traducció de Núria Riera

Sabies que per tot el món existeixen entrades secretes al món màgic dels unicorns? I que els unicorns poden fer tot tipus de màgia amb la seva banya? I que la seva banya també serveix per obrir panys, explotar globus o llegir sota els llençols?En aquest llibre hi trobaràs tot sobre aquestes criatures màgiques: per què els encanta menjar cigrons, què té d'especial la seva purpurina, com neixen els bebès unicorn, quines són les seves aficions i tot el que cal saber per convertir-se en un expert en unicorns!

EL NOU

Silvia Vecchini, amb il·lustracions de Sualzo i traducció de Pau Vidal

Les joguines estan molt amoïnades. El Nou està a punt d'arribar i tenen por que el Vailet els deixi de banda. Però no cal patir: la sorpresa que els espera és molt i molt gran. Una història tendra i divertida per preparar els infants per acollir un nou germà a la familia.

LA PIRÀMIDE MISTERIOSA

Florent Lepeytre, amb il·lustracions de Virginie Vidal i traducció de Mercè Estévez

Durant un viatge a Egipte, uns nois decideixen explorar la Gran Piràmide. Per les benes d'una mòmia! Que potser no hi han pensat en els perills que hi ha en aquesta misteriosa piràmide? Segueix les seves aventures i les dels habitants que s'amaguen darrere els murs! Un munt d'històries s'esdevindran davant teu. Caldrà que les llegeixis i les rellegeixis per descobrir tots els secrets que amaga la piràmide misteriosa. Aventures, secrets, hores d'observació. Obre bé els ulls i endinsa't en l'apassionant món de les piràmides! Comença l'aventura!

FAULES DE LA FONTAINE

Jean de La Fontaine, amb il·lustracions de Marc Boutavant i traducció de Miquel Pujadó

Una versió de les Faules de La Fontaine adaptada per als més petits i il·lustrada amb molt d'humor. Una mirada trapella, al mateix temps que tendra, de relats tan coneguts com «La tortuga i la llebre» o «La cigala i la formiga», que convida els lectors més joves a submergir-se, per primera vegada, en aquests textos clàssics.

TOTS SOM DIFERENTS ( )

Tracey Turner, amb il·lustracions d’Asa Gilland i traducció d’Ada Guiteras

Hi ha milions de maneres de ser humà, tantes com persones hi ha al planeta Terra. Tots som diferents és una celebració de la diversitat. Aquest meravellós i inclusiu llibre ens presenta infants que tenen diferents habilitats i dificultats, gustos i manies; que provenen de diferents llocs i que formen part de diferents cultures i ètnies; que tenen estructures familiars i identitats de gènere diferents. Tot i aquesta diversitat tan gran, podem comprovar que tots els éssers humans tenim una cosa en comú: que hi ha més coses que ens uneixen que coses que ens separen. La diversitat enriqueix les nostres vides. El llibre tracta la diversitat amb calidesa i humor, i inclou opinions de nens i nenes reals.

EL FOLLET ORIOL I ELS CAVALLERS DE LA NIT

Una nit, el follet Oriol i el savi Pinatell veuen unes llums a les muntanyes; són les fades del bosc, que han caigut en una trampa i demanen ajuda. Segur que és obra de la malvada bruixa Grimelda. El follet Oriol i la Xènia, amb l'ajuda de l'àguila, decideixen anar a rescatar les fades. Per aconseguir-ho, en aquesta nova aventura, s'hauran d'enfrontar als cavallers de la nit, els temibles ajudants de la Grimelda.

EL FOLLET ORIOL A LA VALL DELS DINOSAURES

Mentre el follet Oriol busca bolets, descobreix un estrany animaló amb el coll llarg intentant empènyer un ou... És un cadell de dinosaure amb el seu germanet! El dinosaure petit, trist i preocupat, té dificultats per tornar a casa. Sense perdre temps, el follet Oriol i el dinosaure trobaran el camí i afrontaran junts, amb valentia i enginy, perills inimaginables... Una aventura plena de sorpreses i amb un enigma: Existeix la vall dels dinosaures?

Text i il·lustracions d’Òscar Sardà

Sección

6-anys

El nostre blog