Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Quin cabridet!

Quin cabridet!

Il·lustrador/a Mar Villar
Traductor/a Mercè Estévez

El Hematocrítico ens demostra que la intel·ligència guanya sempre la força bruta

El Llop Feroç és un ciutadà respectable i responsable que cuida el seu nebot i regenta una sastreria. Això és ara, perquè, abans, el Llop no era així. No era feliç. Als animals del bosc els feia por perquè era una mala bèstia que es cruspia tot el que trobava pel camí, fins que va arribar un dia, que un petit cabridet, amb el seu enginy, s'hi va enfrontar.

Format

El Hematocrítico

El Hematocrítico és autor de diversos blogs humorístics d'èxit. Col·labora amb la revista Cinemanía, les revistes Mongolia i GQ, ha publicat diversos llibres infantils, com ara Feliç Feroç, La Rapunzel té polls i Excel·lentíssima Caputxeta. És el creador, juntament amb l'il·lustrador Albert Monteys, de la sèrie de còmics infantils «Llegendes del pati». A més, és mestre d'Educació Infantil, de Primària i d'nglès.

Mar Villar

Mar Villar és il·lustradora i també una ornitòloga frustrada. Viu a València al costat dels seves becàries de quatre potes. Algun dia l'ajudaran amb la feina, però de moment només dormen, deixen anar pèls i demanen menjar. Va estudiar Belles Arts, primer a Altea i després a Salamanca. Va ser llavors quan es va creuar la il·lustració i va veure clar al que es volia dedicar. L'any 2009 va obtenir un Accèssit en els premis INJUVE, que la va animar a preparar un portfoli amb la intenció d'ensenyar-lo. Des de llavors, ha treballat principalment en la il·lustració de llibres infantils

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares