Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La mitja hora dels herois

La mitja hora dels herois

Il·lustrador/a Albert Monteys
Traductor/a Mercè Estévez

Els superherois de veritat són al pati de l'escola.

Els superherois de debò són al pati del col·legi. En Robert és un nen que té l'habilitat de fer uns xuts a una velocitat increïble, i aquesta és la causa per la qual l'han castigat sense jugar a futbol en l'estona del pati, la resta de la setmana. En Robert pensa que s'avorrirà molt, però no serà així ja que li proposen formar part d'un grup de nens tan especials com ell. La increïble i secreta iniciativa: la mitja hora dels herois.

Format

El Hematocrítico

El Hematocrítico és autor de diversos blogs humorístics d'èxit. Col·labora amb la revista Cinemanía, les revistes Mongolia i GQ, ha publicat diversos llibres infantils, com ara Feliç Feroç, La Rapunzel té polls i Excel·lentíssima Caputxeta. És el creador, juntament amb l'il·lustrador Albert Monteys, de la sèrie de còmics infantils «Llegendes del pati». A més, és mestre d'Educació Infantil, de Primària i d'nglès.

Albert Monteys

Albert Monteys (Barcelona, 1971) fa tebeos d'humor des que té ús de raó. Després de publicar diversos còmics en diverses editorials, va arribar a El Jueves, on, durant diversos anys, va dibuixar una columna setmanal. És autor de las series «Tato» y «Para tí, que eres joven!», Aquesta última en coautoria amb Manel Fontdevila. Amb la seva obra ¡Universo!, va guanyar el Premio Zona Cómic i el Comic Barcelona a la millor obra d'un autor nacional publicat el 2018.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares