Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Conspiració a l'ombra

Conspiració a l'ombra

Il·lustrador/a Albert Monteys
Traductor/a Mercè Estévez

Hi ha molts universos i a tots es pot anar des del pati de l'escola

La Martina està farta dels Chinki Plonki, les joguines de moda. Com que ella no en té cap, els seus companys i companyes d'escola la deixen de banda. Però durant una de les avorrides hores del pati, la Martina descobrirà una societat secreta nova que mou els fils a l'ombra per obtenir tot el benefici que pugui dels nens i nenes del món! Una alarmant revelació que es convertirà en una de les fabuloses «Llegendes del pati!».

Format

El Hematocrítico

El Hematocrítico és autor de diversos blogs humorístics d'èxit. Col·labora amb la revista Cinemanía, les revistes Mongolia i GQ, ha publicat diversos llibres infantils, com ara Feliç Feroç, La Rapunzel té polls i Excel·lentíssima Caputxeta. És el creador, juntament amb l'il·lustrador Albert Monteys, de la sèrie de còmics infantils «Llegendes del pati». A més, és mestre d'Educació Infantil, de Primària i d'nglès.

Albert Monteys

Albert Monteys (Barcelona, 1971) fa tebeos d'humor des que té ús de raó. Després de publicar diversos còmics en diverses editorials, va arribar a El Jueves, on, durant diversos anys, va dibuixar una columna setmanal. És autor de las series «Tato» y «Para tí, que eres joven!», Aquesta última en coautoria amb Manel Fontdevila. Amb la seva obra ¡Universo!, va guanyar el Premio Zona Cómic i el Comic Barcelona a la millor obra d'un autor nacional publicat el 2018.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares