Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Feliç Feroç

Feliç Feroç

Il·lustrador/a Alberto Vázquez
Traductor/a Mercè Estévez

L'èxit supervendes en edició especial. Premio White Ravens 2015 i Premio Fundación Cuatrogatos.

La Lloba Feroç està molt preocupada: el seu fill és bo! Ajuda les velletes a travessar el carrer i prepara uns pastissos deliciosos. Horrible!
Sort que el seu oncle el Llop ensenyarà al Petit Llop què és ser feroç. Ho aconseguirà?

Format

El Hematocrítico

El Hematocrítico és autor de diversos blogs humorístics d'èxit. Col·labora amb la revista Cinemanía, les revistes Mongolia i GQ, ha publicat diversos llibres infantils, com ara Feliç Feroç, La Rapunzel té polls i Excel·lentíssima Caputxeta. És el creador, juntament amb l'il·lustrador Albert Monteys, de la sèrie de còmics infantils «Llegendes del pati». A més, és mestre d'Educació Infantil, de Primària i d'nglès.

Alberto Vázquez

Alberto Vázquez és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de València, va cursar estudis a l'Escola Massana de Barcelona. Dibuixant en general, i en particular de còmics. Els seus llibres han estat editats a França, Itàlia i al Brasil. Col·laborador habitual del diari El País, Vázquez il·lustra en multitud de revistes nacionals i internacionals. Va dirigir el curt Birdboy, basat en el seu còmic Psiconautas, guardonat amb el Goya al millor curtmetratge d'animació i premiat en més de 30 festivals internacionals.

Temàtica

Aventures

No és el primer llibre que té com a protagonista un llop, ni l'únic que va més enllà dels arquetips dels contes tradicionals, però potser, la fórmula de l'èxit de Feliç Feroç, rau en la justa combinació d'humor i tendresa. Revista Babar

El Hematocrítio, que és mestre de Primària i coneix molt bé el seu públic, ha decidit recórrer a personatges populars per escriure la seva primera novel·la infantil, ja què no necessiten presentació; tothom els coneix i així pot endinsar-se en la història sense gaires preàmbuls". El Templo de las Mil puertas.

Recursos

Libros similares