Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Quan sigui gran

Quan sigui gran

Il·lustrador/a Lucía Barrios
Traductor/a Núria Riera

Una història perfecta pels qui comencen a llegir

Professora d'animals, constructor de robots, dentista de taurons... I tu, què vols ser de gran?Amb divertides il·lustracions i una història perfecta pels qui comencen a llegir.

Format

El Hematocrítico

El Hematocrítico és autor de diversos blogs humorístics d'èxit. Col·labora amb la revista Cinemanía, les revistes Mongolia i GQ, ha publicat diversos llibres infantils, com ara Feliç Feroç, La Rapunzel té polls i Excel·lentíssima Caputxeta. És el creador, juntament amb l'il·lustrador Albert Monteys, de la sèrie de còmics infantils «Llegendes del pati». A més, és mestre d'Educació Infantil, de Primària i d'nglès.

Núria Riera

Vaig néixer a Mataró l'any 1972 i vaig estudiar Filologia Catalana. Em vaig iniciar en el món editorial l'any 1997 com a correctora, i de mica en mica vaig anar fent tasques d'editora, de traductora i d'autora de llibres de text de llengua catalana. Soc una persona curiosa, a qui li agrada conversar amb els nens i les nenes. M'agraden molt els animals i la natura, i tinc un vincle especial amb la Vall de Núria, on procuro escapar-me sempre que puc per desconnectar i gaudir en família.

Temàtica

Aventures

Libros similares