Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El Llibre de les endevinalles

El Llibre de les endevinalles

Autor/a Carme Alcoverro
Il·lustrador/a Carmen Queralt

Les endevinalles són com petits enigmes, l'enunciat de les quals és presentat en versets que cal encertar. Són jocs d'enginy que ensinistren la intel·ligència i la fantasia.

Les endevinalles són com petits enigmes, l'enunciat de les quals és presentat en versets que cal encertar. Són jocs d'enginy que ensinistren la intel·ligència i la fantasia.Aquest llibre en recull 432 dels països de parla catalana. Llegiu les endevinalles i proveu d'encertar-les; si no us en sortiu, busqueu les solucions en les il·lustracions. I ara, a endevinar!

Format

Carme Alcoverro

Nom: Carme Alcoverro i Pedrola Data de naixement: 27 de setembre de 1950. Lloc : Gandesa (Terra Alta). Professió : professora d'ensenyament secundari i directora de la revista Escola Catalana que edita Òmnium Cultural. Àmbits de treball: col·laboradora habitual de revistes pedagògiques i diaris sobre temes de didàctica de la llengua i la literatura, i educació i pedagogía en general. Imparteix cursos i dóna conferències i es consellera i membre del jurat dels Premis Baldiri Reixac. Alguns dels llibres publicats: -ORIENTACIONS PER L'ENSENYAMENT DE LA LLENGUA CATALANA A L'EGB, 1976. -LLEGIR PER ESCRIURE. ESCRIURE PER LLEGIR. TALLERS LITERARIS A L'ENSENYAMENT SECUNDARI, 1993. Premi Barcanvoa a la Renovació Pedagògica 1991. Literatura infantil i juvenil: -COLL DE CARABASSA, BOCA DE SERPENT... RECULL D'ENDEVINALLES., 1981. -SONETA, VINE'M A L'ULL. CANÇONS DE BRESSOL I MOIXAINES, 1982. -CATRIC, CATROC, ENCÉN-TE FOC. CANÇONS MÀGIQUES DE TRIAR DE BURLA..., 1983.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares