Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Un viatge per l'univers

Un viatge per l'univers

Il·lustrador/a Srta. M Srta. M Srta. M
Traductor/a Elena Martín

Embarca't en aquest viatge per l'univers. Recorrerem l'espai des del nostre sistema solar a les estrelles i planetes més llunyans. Descobrirem com es formen les galàxies, què són els asteroides i els cometes, i les peculiaritats dels planetes del sistema solar.

Embarca't en aquest viatge per l'univers. Recorrerem l'espai des del nostre sistema solar a les estrelles i planetes més llunyans. Descobrirem com es formen les galàxies, què són els asteroides i els cometes, i les peculiaritats dels planetes del sistema solar. El viatge començarà en l'origen de l'univers, ens aturarem per a veure com hem aconseguit estudiar l'espai i donarem un cop d'ull al futur per a saber quins seran els nostres següents passos. Tornarem a la Lluna? Arribarem a Mart?

Format

José Luis Oltra

José Luis Oltra és un divulgador científic enamorat de la ciència. S'ho passa bé transmetent la ciència a les persones de la manera més amena i comprensible possible. Ell considera que la ciència pot fer-nos créixer com a societat i que l'univers és un indret ple de meravelles i misteris superinteressants. Per aquest motiu es va graduar en Física a la Universitat de València i, més tard, va completar la seva formació fent un màster en Física Avançada, en l'especialitat de Física Teòrica. Des de fa més de set anys és divulgador científic en les xarxes socials i té una comunitat amb més de 600.000 seguidors. Va començar en YouTube i, més recentment, és present a TikTok, Instagram i YouTube Shorts. Col·labora en la revista de divulgació científica Muy Interesante.

Srta. M Srta. M

La Srta. M (Manuela López) és una il·lustradora nascuda a Terrassa. D'igual manera que molts dels seus companys de professió, va créixer envoltada de llapis de colors, i dibuixar era de les coses que li agradaven més de fer quan era una nena. Tan bon punt va finalitzar els estudis superiors, es va posar a il·lustrar llibres infantils per a editorials de diferents països. S'ho passa bé creant composicions plenes de detalls i textures, i es meravella amb totes les coses relacionades amb el cosmos: les estrelles, els planetes, les galàxies... Per a la Srta. M, el firmament té quelcom de màgic. Quan no dibuixa, li agrada passejar arran de mar i contemplar-lo amb l'Abby, la seva gosseta aventurera.

Elena Martín

Va néixer a Sant Celoni, al peu del Montseny, tot i que ara viu a tocar del mar, al Maresme. És llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben petita, ha viscut envoltada de llibres. Molt abans d'acabar els estudis, ja sabia que el seu lloc era el món editorial, i així ha estat. Es dedica professionalment a la correcció i traducció de llibres per a infants, adolescents i adults. Per a ella, no hi ha res més apassionant que arribar al cor dels llibres.

Temàtica

Coneixements

Libros similares