Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El professor Sabatòtil i les piràmides d'Egipte

El professor Sabatòtil i les piràmides d'Egipte

Autor/a Jordi Ortiz
Il·lustrador/a Jordi Sunyer

El professor Sabatòtil viu aïllat en una casa sota terra al cap Norfeu, a un parell d'hores a peu de Cadaqués. Uns diuen que és un savi i uns altres que és un vell sonat.

El professor Sabatòtil viu aïllat en una casa sota terra al cap Norfeu, a un parell d'hores a peu de Cadaqués. Uns diuen que és un savi i uns altres que és un vell sonat. Al poble hi viuen la Cristina, en Víctor i en Celoni. Un dia van a conèixer el professor. Descobreixen que la seva casa és com un museu. El professor col·lecciona objectes de tots els llocs del món i de totes les èpoques. Però n'hi ha un de molt especial que desitjaria tenir, i proposa als nens d'anar a buscar-lo. És un amulet sagrat egipci. Per aconseguir-lo, hauran de viatjar milers d'anys enrere en el temps...

Format

Jordi Ortiz

Lloc de naixement: Barcelona, 1969 Nom i cognoms: Jordi Ortiz Casas Lloc de treball: Treballo en un sector que molta gent considera avorrit, les assegurances. Obres publicades: "Crim a les Àligues; "El segrest de Barcelona"; "Talpirons i ratolents"; Moros, negres i altres forasters" i "El rapte d'en Sebas"

Recursos

Libros similares