Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
L'assassinat del professor de música

L'assassinat del professor de música

Il·lustrador/a Fernando Martínez

El professor de música, en Gustau Vallbona, ha estat segrestat. La Irene, en Robert i l'Antoni són els alumnes designats pel criminal per resoldre les pistes d'un macabre joc que servirà per salvar la vida del professor.

El professor de música, en Gustau Vallbona, ha estat segrestat. La Irene, en Robert i l'Antoni són els alumnes designats pel criminal per resoldre les pistes d'un macabre joc que servirà per salvar la vida del professor. Només tenen temps fins a les dues del migdia, i els esperen diverses proves i endevinalles relacionades amb el món de la música que hauran de resoldre. També hauran de posar en pràctica els seus coneixements de solfeig i d'història de la música, i hauran de fer servir el sentit comú per arribar a temps i evitar el desastre.

Format

Jordi Sierra i Fabra

Lloc i data de naixement:: Barcelona, 26-7-47 (encara que ja fa temps que dic que he nascut a la Terra). Nom i cognoms: Jordi Sierra i Fabra Titulació acadèmica: Cap (bé, el Batxillerat superior, sí) Lloc de treball: A casa i a la resta del món. Premis obtinguts : 17 primers i un grapat de llistes d'honor, nominacions, llibres d'or, etc. Obres publicades: 250 fins a la primavera de 2003. (Vegeu http://www.sierraifabra.com/cat.htm) Aspectes personals: Vinc del món de la música, i ella és la meva energia. Viatjo constantment arreu del món. Quan sóc a casa, vaig cada nit al cine, I escric perquè és l'únic que sé fer i és la meva passió i la meva vida.

Fernando Martínez

Recursos

Libros similares