Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
L'4SS4SS1N4T D3L PROF3SSOR D3 M4T3M4T1QU3S

L'4SS4SS1N4T D3L PROF3SSOR D3 M4T3M4T1QU3S

Il·lustrador/a Lluïsot

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s'adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre'ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes.

En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s'adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre'ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes. Un bon dia en Flip és assassinat i mor davant mateix dels nois! Per poder descobrir i capturar l'assassí del seu professor, els tres amics han de resoldre un seguit d'enigmes, jocs d'enginy, problemes i pistes que els conduiran de dret al culpable.

Format

Jordi Sierra i Fabra

Lloc i data de naixement:: Barcelona, 26-7-47 (encara que ja fa temps que dic que he nascut a la Terra). Nom i cognoms: Jordi Sierra i Fabra Titulació acadèmica: Cap (bé, el Batxillerat superior, sí) Lloc de treball: A casa i a la resta del món. Premis obtinguts : 17 primers i un grapat de llistes d'honor, nominacions, llibres d'or, etc. Obres publicades: 250 fins a la primavera de 2003. (Vegeu http://www.sierraifabra.com/cat.htm) Aspectes personals: Vinc del món de la música, i ella és la meva energia. Viatjo constantment arreu del món. Quan sóc a casa, vaig cada nit al cine, I escric perquè és l'únic que sé fer i és la meva passió i la meva vida.

Recursos

Libros similares