Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Va de monstres

Tot està punt per a la nit més monstruosa de l’any i ja sabem que en els llibres hi viuen monstres de tots els colors, amb la voluntat de fer tremolar els lectors de totes les edats. Per això, Editorial Barcanova presenta un assortiment de criatures tenebroses que volen treure el cap la nit de Halloween. Voleu saber-ne més coses?

15-10-2021

Va de monstres

Per als més petits, que tot just comencen a llegir, el lavabo és un lloc que amaga moltes pors, relacionades amb aquelles rutines que no els fan gaire gràcia. En aquest llibre hem recollit tres monstruoses històries rimades per familiaritzar-se amb les primeres rutines i fer-ho amb molt bon humor. La nena bruixota, el nen llop i el nen vampir ja no són nadons. Estan a punt de descobrir el poder d’un bon raspallat de dents, la màgia d’un orinal i el valor d’un bon bany. Qui va dir que ser un monstre està renyit amb anar ben net?

 

El bon humor no està pas renyit amb els monstres, com saben els milers de lectors i lectores que ja han llegit les dues primeres històries d’«Hospital per a monstres», unes novel·les de John Kelly per a nens i nenes a partir de vuit anys. Cada pàgina és una sorpresa i cada capítol una bogeria, plena d’il·lustracions i dinamisme que fan que els efectes de riure vagin molt més enllà. Ara arriba a les llibreries El crim viscós, una espectacular aventura viscosa que farà morir de riure. El CURATOT és la solució per al molest mal de tentacles, les cremades solars dels vampirs i, fins i tot, les pedres més rebels de les gàrgoles. Però s’ha d’anar amb compte, perquè aquesta novel·la pot tenir greus efectes secundaris.

 

I per als qui creuen que ja ho han llegit tot sobre monstres, arriba «la pitjor primera setmana de Secundària de la Història». Perquè fixeu-vos en la gran quantitat de coses que li passen, a en Tom, l’únic vampizombillop que hi ha en el món, i en el misteriós encanteri que pateix just quan trepitja l’institut per primer cop. El nou volum de «Mossegades monstruoses» es titula Tom alça el vol, i Steven Banks, l’autor, segur que ha plorat de riure mentre escrivia aquesta història tan esbojarrada.

El nostre blog