Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Mossegades monstruoses 2. Tom alça el vol

Mossegades monstruoses 2. Tom alça el vol

Autor/a Steven Banks
Il·lustrador/a Mark Fearing
Traductor/a Violeta Roca

Una nova sèrie monstruosament divertida de Steven Banks, guionista cap de Bob Esponja i nominat als premis Emmy.

Just el dia abans de començar l'institut, en Tom va rebre tres mossegades que el van deixar convertit en una part de vampir, una part d'home llop i una part de zombi. I saps què va ser el pitjor de tot? Que, tot i això, va haver de començar l'institut, perquè ni tan sols ser un vampizombillop et deslliura d'anar a classe! Ara ha d'aprendre a volar, refrenar-se per no udolar quan practica amb el seu grup de música i investigar el seu misteriós veí científic. I, sobretot, ha de controlar-se per no menjar-se en Terrence, el ratolí de la seva germana. Ser l'únic vampizombillop del món no és gens fàcil!

Format

Steven Banks

Steven Banks és cap dels guionistes de la sèrie de televisió de dibuixos animats Bob Esponja i ha estat nominat als Premis Emmy. És autor de la popular sèrie Yoda Origami, que va aparèixer a la llista d'èxits del The New York Times.

Mark Fearing

Va viure els primers anys de la seva vida a prop de St. Paul, a Minnesota. Més tard, es va graduar a la Universitat de Wisconsin, a Madison. Ha treballat a Los Angeles com a dissenyador gràfic i director d'art en diferents mitjans. Els seus curtmetratges s'han emès en diversos canals de televisió i festivals de cinema. Ha il·lustrat llibres per a infants, entre els quals destaquen: The Book That Eats People i The Three Little Aliens and the Big Bad Robot.

Temàtica

Fantasia

«Monstruosament divertit i tremendament aterridor! Steven Banks m'ha estat fent riure durant molt de temps. Ara em fa riure i cridar!» Peter Hannan, creador de la sèrie Cat Dog de Nickelodean «La narració en primera persona d'en Tom és franca i atractiva; gran part de l'humor de la novel·la sorgeix del seu comentari irònic i conscient de si mateix. Una bona part de l'humor restant s'extreu dels dibuixos animats de l'escala de grisos de Fearing, amb les seves expressions facials exagerades i detalls exquisidament ratllats. . . . Aquest creador de sèries passa per un moment fantàstic.» - Kirkus Reviews «Aquesta nova novel·la del guionista de Bob Esponja combina l'angoixa típica de l'escola amb una exagerada premissa divertidament de la pel·lícula de monstres. En Tom, simpàtic i divertit, somia amb visions desmesurades del futur. Els dibuixos en blanc i negre de Fearing fan augmentar l'humor. . . . Amb els seus personatges agradables i el seu concepte absurd, aquesta novel·la segur que tindrà un gran atractiu.» School Library Journal

Recursos

Libros similares