Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Tres Monstres al lavabo

Tres Monstres al lavabo

Autor/a Begoña Oro
Il·lustrador/a Ester Garay
Traductor/a Núria Riera

Tres monstruoses històries per familiaritzar-se amb, amb molt bon humor, les primeres rutines dels més petits.

Tres monstruoses històries rimades per familiaritzar-se amb les primeres rutines amb molt bon humor. La nena bruixota, el nen llop i el nen vampir ja no són nadons. Estan a punt de descobrir el poder d'un bon raspallat de dents, la màgia d'un orinal i el valor d'un bon bany. Qui va dir que ser un monstre està renyit amb anar ben net?

Format

Begoña Oro

La Begoña Oro va néixer a Saragossa i ha estat sempre vinculada a la lectura i a l'escriptura. Durant molt anys, es va dedicar a l'edició, abans de llançar-se a escriure les seves pròpies històries. Les seves obres han estan guardonades amb diferents premis com ara aquests: Premio Gran Angular (2011), Premio Hache (2012), Premio Jaén (2018), Premio Lazarillo (2018) o el premio Artes y Letras de Literatura Infantil per la seva trajectòria. És la creadora d'històries i de personatges inoblidables, com, per exemple, l'esquirol Rasi.

Ester Garay

L'Ester Garay va néixer a Barcelona. Es va graduar en Disseny de Producte, però aviat va descobrir que la seva passió era la il·lustració infantil, a la qual es dedica des de fa uns quants anys. Després d'estudiar en diferents escoles de disseny a Londres, va acabar cursant el postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils, a l'escola Eina de Barcelona. Ha treballat per a diferents editorials de l'àmbit infantil i juvenil. Li agrada donar, a tots els seus dibuixos, un to d'humor i energia. Els seus personatges es caracteritzen pel color i l'expressivitat.

Temàtica

Hàbits

Recursos

Libros similares