Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La cova de l'Esme

La cova de l'Esme

Autor/a Simon Philip
Il·lustrador/a Magda Brol
Traductor/a Muntsa Fernàndez

És l'aniversari del mamut Morris i els seus amics li estan preparant una sorpresa. La festa més sonada que s'hagi vist mai!!!

És l'aniversari del Morris i els amics li estan preparant una festa sorpresa. Però tenen por de no arribar a temps. L'Esme es proposa fer servir totes les SEVES HABILITATS per reunir tothom i aconseguir fer la FESTA MÉS SONADA que s'hagi vist mai. I és que Esme, a més de ser la nena més curiosa, té una enooorme energia.

Format

Simon Philip

Simon va néixer a Chichester el 1988 i on viu des d'aleshores. Després d'estudiar Història a la Universitat d'Exeter, va decidir convertir-se en professor d'escola primària. L'ensenyament va revifar el seu amor pels llibres infantils, tant que va decidir escriure el seu propi llibre. Ell és l'autor de I Don't Know What to Call my Cat, You Must Bring a Hat, i el premi Waterstones va seleccionar I Really Want the Cake.

Magda Brol

Magda Brol va néixer a Wroclaw, Polònia, on es va graduar amb un grau en Ciències Empresarials i Ambientals. Després d'uns quants anys treballant a la ciutat de Londres i del naixement de les seves dues nenes, la Magda es va submergir en el món màgic dels llibres d'imatges i va convertir la seva passió per dibuixar en un treball de somni. El seu debut com a autora va ser When the Crocodiles Came to Town (Orchard).

Muntsa Fernàndez

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares