Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
101 unicorns i tot el que has de saber sobre ells

101 unicorns i tot el que has de saber sobre ells

Il·lustrador/a Alexandra Helm
Traductor/a Núria Riera

TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE ELS UNICORNS

Sabies que per tot el món existeixen entrades secretes al món màgic dels unicorns? I que els unicorns poden fer tot tipus de màgia amb la seva banya? I que la seva banya també serveix per obrir panys, explotar globus o llegir sota els llençols?En aquest llibre hi trobaràs tot sobre aquestes criatures màgiques: per què els encanta menjar cigrons, què té d'especial la seva purpurina, com neixen els bebès unicorn, quines són les seves aficions i tot el que cal saber per convertir-se en un expert en unicorns!

Format

Alexandra Helm

Alenxandra Helm va néixer a Offenbach am Main (Alemanya) i, gràcies als seus pares, va créixer envoltada de molts, molts, moltíssims, llibres infantils. Va començar a dibuixar a la llar d'infants i quan es va fer gran, va estudiar disseny gràfic i il·lustració a la universitat. L'any 2015 va començar a treballar pel seu compte com a il·lustradora. De fet, il·lustrar llibres infantils l'ha fa saltar -literalment- del llit ben d'hora, al matí, i, quan treballa, els seus peus no paren de bellugar-se, feliços.

Ruby Van der Bogen

Ruby van der Bogen viu, amb la seva família i el seu poni, a Horn, a la província neerlandesa de Limburg. És investigadora d'éssers imaginaris. Se sent com a casa en els mons de fantasia. Se submergeix sota les onades com una sirena, galopa per l'arc de sant Martí com un unicorn, menja melons com un monstre i és conscient de les moltes semblances que comparteixen els humans i les criatures imaginàries. En els seus llibres comparteix els fets més emocionants i divertits que ha pogut descobrir amb la seva recerca. L'aconsellen nens i nenes, que la coneixen pel seu nom humà: Sarah Janke.

Temàtica

Aventures

Libros similares