Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

L’exposició de la seva vida

Jordi Sierra i Fabra, autor de diversos best-sellers de Barcanova, és el protagonista d’una exposició que acull el Palau Robert de Barcelona. Es tracta d'un merescut homenatge a una trajectòria de mig segle escrivint històries per a tots els públics, però especialment per als més joves.

16-09-2022

L’exposició de la seva vida

L'4SS4SS1N4T D3L PROF3SSOR D3 M4T3M4T1QU3S, L'assassinat del professor de música i La venjança del professor de matemàtiques, totes tres obres publicades per Editorial Barcanova, són novel·les que any rere any captiven l’atenció dels lectors i lectores més joves. L'exposició es pot veure al Palau Robert, que ens passeja per la vida de Jordi Sierra i Fabra des que va començar, de ben jove, a escriure.

                                       

El seu primer llibre, Historia de la música pop (1962-1972), es va publicar fa cinquanta anys i evidencia la passió per la música de Sierra i Fabra. Així, la seva obra musical, escrita sobretot durant la dècada dels setanta, va ser pionera i referencial. Ha destacat en tres vessants: periodístic , crític i editor de revistes.

Tal com assenyala el text de presentació d’aquesta exposició, “la trajectòria de Jordi Sierra i Fabra comprèn prop de sis-cents llibres de literatura infantil i juvenil, novel·la, poesia, enciclopèdies i llibres d’història de la música pop, entre d’altres. La seva obra ha estat editada en castellà i català i posteriorment traduïda a més de 30 idiomes: gallec, basc, anglès, francès, italià, xinès, alemany, portuguès, coreà, japonès, polonès, txec, rus, grec, turc, etc. En total, ha venut més de quinze milions de llibres”.

Amb una posada en escena espectacular, com es pot veure en aquesta galeria de la revista «Enderrock», la mostra romandrà oberta fins al 30 d’octubre i l’entrada és lliure.

No ens la podem perdre!

Sección

Noticias

Temas

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog