Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Dia del Còmic 2024

Des de fa un parell d’anys, cada 17 de març celebrem el Dia del Còmic, com una manera de reconèixer el valor del còmic, el pes de la seva història i la seva importància en el context actual, la seva diversitat, creativitat i qualitat. Us convidem a descobrir diverses propostes que tenim en el catàleg de Barcanova.

14-03-2024

Dia del Còmic 2024

Gata Rebel és el primer títol d’una nova sèrie d’Aaron Blabey, autor de Males Bèsties, l’episodi 1 de la qual és una hilarant història protagonitzada per una gata mimada que és molt més dura del que ningú s’imagina. Què passa quan l’estrella de vídeo de gatets més gran del món és acusada d’un crim que no ha comès? Doncs que es converteix en una gata rebel; això és el que passa. Però, ¿com evitar la captura i demostrar la teva innocència quan ets el felí més famós del planeta? Bé, no és fàcil. Segueix la Cuqui Cat mentre passa de ser una superestrella dels mems a ser l’enemic públic número 1.

Batcat és un còmic per a lectors a partir de 6 anys que parla sobre el fet d’acceptar-se un mateix i acceptar els altres. A en Batcat li encanta estar sol a casa seva. Allà passa l’estona jugant a videojocs i mirant la televisió. Però, quan en Batcat es veu perseguit, de sobte, per un molest fantasma que roba gelats, se’n va a visitar una bruixa perquè l’ajudi a fer un encanteri que permeti eliminar, definitivament, aquest fantasma tan espantós.

Llegendari recopila, en un sol volum, les quatre sorprenents, al·lucinants, fantàstiques i fabuloses històries de les LLEGENDES DEL PATI. Estan ideades per El Hematocrítico i dibuixades per Albert Monteys. Ens parla del següent: d’un grupet de superherois que protegeixen el pati de l’escola, d’un campió del món de jugar a fet i amagar, d’una visita als patis del multivers i, fins i tot, de la descoberta d’una conspiració mundial.

Fora de lloc, el primer lliurament d’aquesta sèrie de còmics de la Lucy Knisley, i Mossegar la poma (en l’original anglès, «Apple Crush») són un recull de vivències molt personals, amb unes vinyetes de línia clara que, en moments puntuals, cedeixen protagonisme als dibuixos personals de la Jen, amb el característic quadern d’espiral amb fulles mil·limetrades. Es tracta d’un còmic «càlid, tonificant i acollidor», segons la crítica de la revista americana «Kirkus Reviews».

«El misteri de la Torre de la Lluna» és el primer volum de la sèrie La societat dels exploradors, una història a l’estil de The Goonies o Stranger Things, segons diuen els que saben molt de vinyetes per als més joves. «La maledicció de la Cova de Cristall» és la continuació de la saga, que han imaginat Francesco Sedita i Prescott Seraydarian, i a la qual ha donat vida Steve Hamaker, un il·lustrador guardonat amb el premi Eisner. Aquesta sèrie s’adreça als lectors i lectores a partir de 10 anys, però és ben segur que els seus pares també voldran donar una ullada a aquestes vinyetes, que els recordaran els tebeos de la seva infantesa i les aventures d’Enid Blyton.

A Barcanova, us oferim, doncs, un bon grapat de propostes per gaudir del Dia del Còmic 2024, que, segons el propòsit del cartell d’aquesta edició, creat per Borja González (Premi Nacional del Còmic 2023), reivindica «la necessitat d’una lectura pausada i comprensiva».

Sección

Noticias

Temas

Cómic

El nostre blog