Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La maledicció de la cova de cristall

La maledicció de la cova de cristall

Il·lustrador/a Steve Hamaker
Traductor/a Ada Guiteras

La Societat dels Exploradors segueix la pista d'una cosa molt grossa.

La Societat dels Exploradors continua la seva aventura. Els cinc protagonistes d'El misteri de la Torre de la Lluna, ara segueixen la pista d'una cosa molt grossa. Una escala secreta, un castell misteriós... Això els porta cap a una emocionant recerca de les pistes que va deixar el ric explorador Henry Merriweather, de qui els rumors diuen que va amagar un tresor incalculable. Són reals aquestes informacions? Què els espera, als cinc amics? Quins perills hauran d'afrontar al llarg del camí? Perquè, si una cosa han après, és que tot té un preu...

Format

Francesco Sedita

Francesco Sedita s'ho passa bé fent moltes coses, entre les quals aquest llibre. Altres creacions seves són la sèrie de llibres Miss Popularity, el programa de Netflix, Who Was? guanyador dels Premis Emmy,, que va fer juntament amb Prescott Seraydarian, i molts altres llibres publicats per Penguin Young Readers, com ara Mad Libs, el supervendes Who HQ i altres llibres que ha escrit conjuntament amb autors genials com Henry Winkler, Lin Oliver, Giada De Laurentüs i fins i tot, Dolly Parton. Quan no treballa amb llibres, a en Francesco li agrada cuinar en el seu apartament de Nova York o mirar una sèrie darrere una altra amb el seu marit, i també jugar amb el seu preciós gat Alfredo.

Prescott Seraydarian

Prescott Seraydarian és un enamorat de les històries; sempre ho ha estat. De petit, ja escrivia relats sobre ell (i sobre tot el seu veïnat!) vivint una infinitat d'aventures màgiques. Això el va portar, de gran, a explicar històries, amb socis com Disney, Penguin, NBC i Netflix, a través de la seva premiada companyia cinematogràfica Lunch Productions. Ara té la millor feina de totes: la de professor de cinema a l'escola George School. Cada dia fa classe a alumnes (només una mica més grans que els Exploradors) perquè aprenguin a explicar les seves pròpies històries. En Prescott viu amb la seva esposa, les seves actives filles i el seu adorable gos, Asher.

Steve Hamaker

Steve Hamaker és un dels guanyadors del premi Eisner i és colorista de novel·les gràfiques de gran èxit, com Bone, de Jeff Smith, i Hilo, de Judd Winick. També ha il·lustrat sèries de còmics en línia i ha creat el seu propi còmic digital: PLOX. L'Steve és un àvid jugador de jocs de taula i de videojocs, i viu a Columbus, a l'estat d'Ohio, amb la seva dona i fill.

Ada Guiteras

Ada Guiteras va néixer a Granollers (Barcelona) el 1993 i és on sempre hi ha fet vida. Es va llicenciar en Estudis Anglesos a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, va fer el Màster en Edició de Llibres i uns quants cursos de traducció on-line. Actualment, té la seva pròpia acadèmia d'anglès a Granollers i treballa per a diferents editorials fent feines de traductora i de lectora. D'aquesta manera, pot combinar les seves dues passions: l'ensenyament i els llibres.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares