Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El misteri de la Torre de la Lluna

El misteri de la Torre de la Lluna

La Societat dels Exploradors,1

Il·lustrador/a Steve Hamaker
Traductor/a Carme Roig

Acompanya aquesta inusual colla en la seva primera aventura! En Kyle acaba d'arribar a la ciutat i li encanta dibuixar. La Vic és una animadora popular i un geni de les matemàtiques, encara que ho guarda en secret.

Acompanya aquesta inusual colla en la seva primera aventura! En Kyle acaba d'arribar a la ciutat i li encanta dibuixar. La Vic és una animadora popular i un geni de les matemàtiques, encara que ho guarda en secret. La Beth és una noia callada, apassionada de la història. Per part seva, En Harry és el graciós del grup i sempre està fent trucs de màgia amb l'ajuda del seu pacient col·lega, en Nate. Són cinc nois que mai no haurien format un grup de manera natural. Però la casualitat fa que coincideixin en un campament d'estiu en el qual es miren una pel·lícula antiga sobre la història de la ciutat, Rosavent, i sobre el seu ciutadà més il·lustre d'una època ja passada: l'intrèpid explorador i inventor Henry Merriweather, fundador del Campament dels Exploradors i creador del lema: "Plus ultra" (Més enllà). Els cinc nois no triguen a adonar-se que realment existeix alguna cosa "més enllà". El fet d'endinsar-se a les habitacions secretes del castell misteriós de Merriweather, travessar un bosc tenebrós, creuar un canal il·luminat per la lluna i fer un viatge en el temps d'anada i tornada podria conduir-los fins al tresor amagat de Rosavent del qual parla la llegenda.

Format

Francesco Sedita

Francesco Sedita s'ho passa bé fent moltes coses, entre les quals aquest llibre. Altres creacions seves són la sèrie de llibres Miss Popularity, el programa de Netflix, Who Was? guanyador dels Premis Emmy,, que va fer juntament amb Prescott Seraydarian, i molts altres llibres publicats per Penguin Young Readers, com ara Mad Libs, el supervendes Who HQ i altres llibres que ha escrit conjuntament amb autors genials com Henry Winkler, Lin Oliver, Giada De Laurentüs i fins i tot, Dolly Parton. Quan no treballa amb llibres, a en Francesco li agrada cuinar en el seu apartament de Nova York o mirar una sèrie darrere una altra amb el seu marit, i també jugar amb el seu preciós gat Alfredo.

Prescott Seraydarian

Prescott Seraydarian és un enamorat de les històries; sempre ho ha estat. De petit, ja escrivia relats sobre ell (i sobre tot el seu veïnat!) vivint una infinitat d'aventures màgiques. Això el va portar, de gran, a explicar històries, amb socis com Disney, Penguin, NBC i Netflix, a través de la seva premiada companyia cinematogràfica Lunch Productions. Ara té la millor feina de totes: la de professor de cinema a l'escola George School. Cada dia fa classe a alumnes (només una mica més grans que els Exploradors) perquè aprenguin a explicar les seves pròpies històries. En Prescott viu amb la seva esposa, les seves actives filles i el seu adorable gos, Asher.

Steve Hamaker

Steve Hamaker és un dels guanyadors del premi Eisner i és colorista de novel·les gràfiques de gran èxit, com Bone, de Jeff Smith, i Hilo, de Judd Winick. També ha il·lustrat sèries de còmics en línia i ha creat el seu propi còmic digital: PLOX. L'Steve és un àvid jugador de jocs de taula i de videojocs, i viu a Columbus, a l'estat d'Ohio, amb la seva dona i fill.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares