Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Quinito..., quin curs el teu!

Quinito..., quin curs el teu!

Autor/a Joaquim Haro
Il·lustrador/a Miquel Rabert

És el darrer curs d'en Quinito a l'escola. Ell i la seva colla es van fent grans, però continuen fent entremaliadures. Sempre en tenen alguna de pensada: posar tritons al calaix de la mestra; fer una pista de neu a la cuina de casa amb l'escuma seca netejadora; experimentar amb ratpenats; capbussar-se a la piscina per mirar les nenes.

És el darrer curs d'en Quinito a l'escola. Ell i la seva colla es van fent grans, però continuen fent entremaliadures. Sempre en tenen alguna de pensada: posar tritons al calaix de la mestra; fer una pista de neu a la cuina de casa amb l'escuma seca netejadora; experimentar amb ratpenats; capbussar-se a la piscina per mirar les nenes...

Format

Joaquim Haro

Lloc de naixement: Tordera, el Maresme (Barcelona) Nom i cognoms: Joaquim Haro Gonzàlez Titulació acadèmica: mestre i llicenciat en filologia hispànica per la UNED Altres estudis: estudis de formació professional en restauració (una afició més que una professió) Lloc de treball: professor de llengua castellana a Cicle Superior de Primària i a tota la Secundària al centre escolar Brianxa de Tordera Premis obtinguts: premis de narració i sobretot de poesia a nivell local Aspectes a destacar: Una de les coses que més m'apassiona és escriure poesia, malgrat que sigui una de les produccions literàries més incompreses. M'agrada molt l'esport i la seva filosofia em serveix de referència per arribar a aconseguir qualsevol cosa que em proposi. Per a mi el camí per assolir un objectiu és com una cursa de fons on lluito al màxim per arribar a la meta. Amb tot, si no aconsegueixo l'objectiu marcat, també sé dir allò de "l'important és participar".

Recursos

Libros similares