Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Set desitjos i un regal

Set desitjos i un regal

Il·lustrador/a Lucía Serrano

L'Adrià és un nen com molts, amb imaginació i ganes de conèixer món, que evita establir una relació massa estreta amb la majoria de nens i nenes de la seva edat.

L'Adrià és un nen com molts, amb imaginació i ganes de conèixer món, que evita establir una relació massa estreta amb la majoria de nens i nenes de la seva edat. Té un motiu: els seus pares treballen tots dos en feines que requereixen molta dedicació i no poden estar per ell. L'Adrià, tip de provar de canviar les coses sense sortir-se'n, opta per tancar-se per tal de no haver de donar explicacions. Un fet inesperat -un paquet que li cau a les mans des d'un globus- li permetrà donar un tomb a les coses.

Format

Maria Àngels Juanmiquel

Lloc de naixament: Palafrugell (Baix Empordà) Nom i cognoms: M. Àngels Juanmiquel Rovira Titulació acadèmica: Llicenciada en Filologia Lloc de treball: IES Pere Alsius i Torrent (Banyoles) Premis obtinguts: Premi de contes VET AQUÍ UN GAT (2003, Ajuntament de Montcada i Reixac) Obres publicades: LLUM DE LLUNA (Ajuntament de Montcada i Reixac, 2004)

Lucía Serrano

Lucía Serrano va néixer a Madrid l'any 1983. Des de petita va decidir que seria rondallaire. Quan va fer divuit anys, va començar a estudiar Belles Arts i, en acabar la carrera, es va traslladar a Barcelona, la ciutat on encara viu. Durant aquest temps ha après de grans mestres de la il·lustració, ha pogut publicar molts contes i ha rebut diferents premis: Premio Fundación Cuatrogatos (2016), Premi Junceda (2012), XIII Premio A la Orilla del Viento (2009) i Premio Princesa de Éboli (2008).

Recursos

Libros similares