Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
L'inventor despistat

L'inventor despistat

Il·lustrador/a Teresa Martí

I si cada vegada que ensopegues és perquè algú invisible t'ha fet la traveta? Això és el que sospita l'inventor despistat, protagonista d'aquesta història.

I si cada vegada que ensopegues és perquè algú invisible t'ha fet la traveta? Això és el que sospita l'inventor despistat, protagonista d'aquesta història.I per què algú hauria de fer una cosa així? Per passar-s'ho bé? O potser... per avisar-nos que som uns badocs! Això és el que vol esbrinar l'inventor despistat amb el seu nou invent: un detector de follets. Segons la tradició, els follets són uns dimoniets ben trapelles... Però, això és veritat? L'inventor despistat procurarà descobrir si els follets són unes criatures entremaliades... O potser no ho són...?

Format

Joan de Déu Prats

Lloc de naixement: Barcelona Nom i cognoms: Joan de Déu Prats i Pijoan Titulació acadèmica: diplomat en periodisme Ocupació: escriptor. Publicacions de contes, entrevistes i reportatges a les revistes "Tretzevents" i "Cavall Fort" i col.laboracions al setmanari d'humor "El Jueves". Premis obtinguts: Finalista del Premi de conte infantil organitzat per la Revista Cavall Fort (1999). Principals obres publicades: nombroses obres infantils i juvenils, a gairebé totes les editorials del país: Abadia de Montserrat, Grijalbo, Bruño, Cadí, Baula, La Galera, Santillana, Casals, Molino...

Recursos

Libros similares