Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Història del Perdut

Història del Perdut

Autor/a Glòria Marín
Il·lustrador/a Núria Feijoó

L'ocell protagonista d'aquest conte arriba a les mans d'un nen, el Jan, d'una manera sorprenent i original: plogut, literalment, del cel! Aquesta arribada canviarà la vida del Jan i del seu avi, perquè, després de viure un munt d'aventures esbojarrades amb l'ocell, es convertiran tots tres en amics inseparables.
L'ocell protagonista d'aquest conte arriba a les mans d'un nen, el Jan, d'una manera sorprenent i original: plogut, literalment, del cel!
Aquesta arribada canviarà la vida del Jan i del seu avi, perquè, després de viure un munt d'aventures esbojarrades amb l'ocell, es convertiran tots tres en amics inseparables.

Format

Glòria Marín

Lloc de naixement: Sabadell (19-11-1959) Nom i cognoms: Glòria Marín i Moro Premis obtinguts: Premi Montserrat Roig (1999) Obres publicades: Pel desembre de 1992 va publicar el seu primer conte: BRUIXES I BRUIXOTS!. Pel gener de 1999 va guanyar el Premi Montserrat Roig amb el conte per a adults: UN MATÍ PELUT! L'abril de 2000 es va estrenar la seva primera obra de teatre: PÒKER! (interpretada per la companyia de teatre "La Crêm de la Crêm" de Sabadell). El mes de febrer de 2002 va estrenar una altra obra de teatre per a adults: NOSALTRES SOM AIXÍ!, al Club Elena del barri de Gràcia. L'abril de l'any 2002 va publicar la seva primera obra de teatre infantil, EL RELLOTGE DE LES TRETZE HORES i l'adaptació del conte de LA BELLA DORMENT. Aspectes a destacar: És tertuliana a Ràdio Barberà (98.1 FM). Treballa en l'elaboració d'una novel·la, en un altre guió de teatre, i fa classes de tècniques de narració al Centre Cívic de Sant Oleguer de Sabadell.

Libros similares