Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La Palangana i el cas de l'àvia Hortènsia

La Palangana i el cas de l'àvia Hortènsia

Autor/a Eulàlia Canal
Il·lustrador/a Cristina Sardà

L'Hortènsia, l'àvia d'en Guido i la Rita, pateix un mal estrany: cada dia s'encongeix una mica i es va fent petita. Això li passa des que va morir l'avi.

L'Hortènsia, l'àvia d'en Guido i la Rita, pateix un estrany mal: cada dia s'encongeix una mica i es va fent petita. Això li passa des que va morir l'avi. "Enyoritis", en diuen. En Guido i la Rita tenen por que l'àvia acabi desapareixent i creuen que aquest mal només el pot curar la màgia de la Palangana. Així, doncs, demanen a la Palangana que vagi a buscar l'avi al regne dels morts i el faci tornar, encara que només sigui per al dia de l'aniversari de l'àvia. La Palangana se les haurà d'empescar de tots colors per reeixir en aquesta missió impossible. Sort que guarda la dent número set a dins la panxa del gat!

Format

Eulàlia Canal

Lloc de naixement: Granollers Nom i cognoms: Eulàlia Canal Iglésias Titulació acadèmica: Psicologia clínica Lloc de treball: Mútua Nostra Senyora del Carme i Espai d'atenció psicològica, de Granollers Premis obtinguts: 1998 Premi de poesia Òmnium 2005 Premi de narrativa infantil Ciutat d'Eivissa Obres publicades: Andana blanca; Emocions i sentiments, contes i cançons; Qui enviava petons a l'Estrella? Aspectes a destacar: A part dels llibres també li agrada molt la música i el teatre. En teatre ha col·laborat en diferents projectes. Habitualment col·labora també amb Tot sona records escrivint lletres per cançons infantils.

Recursos

Libros similares