Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Em vols fer un favor?

Em vols fer un favor?

Il·lustrador/a Bernadette Cuxart

La iaia del llop Pepito demana un favor al seu net: ha d'anar a casa de la seva amiga Caterina a portar-li un paquet. "D'acord", diu en Pepito... Però, en passar per davant de la pista esportiva, veu que els seus companys estan a punt de començar un partit.

La iaia del llop Pepito demana un favor al seu net: ha d'anar a casa de la seva amiga Caterina a portar-li un paquet. "D'acord", diu en Pepito... Però, en passar per davant de la pista esportiva, veu que els seus companys estan a punt de començar un partit. I qui s'hi pot resistir? En Pepito no... I mentre ell juga, el paquet desapareix. I ara què? Quin greu que li sap! Com podrà fer el favor a la seva iaia estimada?

Format

Maria Mercè Roca

Lloc de naixement: Portbou (Alt Empordà) Nom i cognoms: Maria Mercè Roca Perich Titulació acadèmica: Diplomatura en Filologia Catalana Premis obtinguts: Victor Català, Josep Pla, Sant Jordi i Ramon Llull. Obres publicades (una tria): ELS ARBRES VENÇUTS, 1987; TEMPORADA BAIXA, 1990; CAMES DE SEDA, 1993; L'ESCRIVENT I ALTRES CONTES, 1994; DELICTES D'AMOR, 2000; L'ÚLTIM TREN, 2003. Fotografia de l'autora: Claudi Valentí

Bernadette Cuxart

Recursos

Libros similares