Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Fricandó

Fricandó

Il·lustrador/a Marta Bru Zarandona

El senyor Bernat és cuiner i s'estima tant el seu ofici que el primer que ensenya a dir al seu fill és «pa amb tomàquet», en comptes de «papa» o «mama».

El senyor Bernat és cuiner i s'estima tant el seu ofici que el primer que ensenya a dir al seu fill és «pa amb tomàquet», en comptes de «papa» o «mama».I no li explica contes: li explica com es fan la samfaina i la truita amb julivert. El nen, però, vol ser astronauta, bomber o alpinista... I és que el senyor Bernat ha oblidat que per pujar els fills cal temps i dedicació... com a la cuina!

Format

Joan de Déu Prats

Lloc de naixement: Barcelona Nom i cognoms: Joan de Déu Prats i Pijoan Titulació acadèmica: diplomat en periodisme Ocupació: escriptor. Publicacions de contes, entrevistes i reportatges a les revistes "Tretzevents" i "Cavall Fort" i col.laboracions al setmanari d'humor "El Jueves". Premis obtinguts: Finalista del Premi de conte infantil organitzat per la Revista Cavall Fort (1999). Principals obres publicades: nombroses obres infantils i juvenils, a gairebé totes les editorials del país: Abadia de Montserrat, Grijalbo, Bruño, Cadí, Baula, La Galera, Santillana, Casals, Molino...

Marta Bru Zarandona

Recursos

Libros similares