Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
L'hort del senyor Puig

L'hort del senyor Puig

Il·lustrador/a Cristina Fernández

El senyor Puig ha anat al casament d'una neboda i ha deixat l'hort tot sol. Avui fa molta calor i les plantes tenen molta i molta set. Només el Ros, el gat de casa, les podria salvar, però no té prou força per obrir la resclosa.

El senyor Puig ha anat al casament d'una neboda i ha deixat l'hort tot sol. Avui fa molta calor i les plantes tenen molta i molta set.

Només el Ros, el gat de casa, les podria salvar, però no té prou força per obrir la resclosa. Amb l'ajut de la Lilí, una gallina molt velleta, de la teca, una tortuga de l'Albera, del cargol Bover i de la Cèlia, una petita musaraña, salvarà l'hort més bonic del poble.

Format

Maria Mercè Roca

Lloc de naixement: Portbou (Alt Empordà) Nom i cognoms: Maria Mercè Roca Perich Titulació acadèmica: Diplomatura en Filologia Catalana Premis obtinguts: Victor Català, Josep Pla, Sant Jordi i Ramon Llull. Obres publicades (una tria): ELS ARBRES VENÇUTS, 1987; TEMPORADA BAIXA, 1990; CAMES DE SEDA, 1993; L'ESCRIVENT I ALTRES CONTES, 1994; DELICTES D'AMOR, 2000; L'ÚLTIM TREN, 2003. Fotografia de l'autora: Claudi Valentí

Cristina Fernández

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares