Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Mossegades monstruoses

Mossegades monstruoses

El que et passa si et converteixes en un vampizombillop

Autor/a Steven Banks
Il·lustrador/a Mark Fearing
Traductor/a Mercè Estévez

A què esperes? Obre aquest llibre ara mateix!!!

En Tom començarà a anar a l'institut, no vol cridar l'atenció, però té gana i ganes d'udolar, per no dir que està mig mort. La culpa és d'un vampir... i un zombi... i un home llop... I per culpa d'una sèrie de lamentables mossegades, en Tom és, alhora, vampir, zombi i home llop. Amb l'ajuda del seu incontenible amic Zeke, en Tom, intenta acceptar el futur. Però, ho acceptarà la resta de l'institut?

Format

Steven Banks

Steven Banks és cap dels guionistes de la sèrie de televisió de dibuixos animats Bob Esponja i ha estat nominat als Premis Emmy. És autor de la popular sèrie Yoda Origami, que va aparèixer a la llista d'èxits del The New York Times.

Mark Fearing

Va viure els primers anys de la seva vida a prop de St. Paul, a Minnesota. Més tard, es va graduar a la Universitat de Wisconsin, a Madison. Ha treballat a Los Angeles com a dissenyador gràfic i director d'art en diferents mitjans. Els seus curtmetratges s'han emès en diversos canals de televisió i festivals de cinema. Ha il·lustrat llibres per a infants, entre els quals destaquen: The Book That Eats People i The Three Little Aliens and the Big Bad Robot.

Temàtica

Fantasia

Monstruosament divertit i tremendament aterridor! Steven Banks m'ha estat fent riure durant molt de temps. Ara em fa riure i cridar!» Peter Hannan, creador de la sèrie Cat Dog de Nickelodean «La narració en primera persona de Tom és franca i atractiva; gran part de l'humor de la novel·la sorgeix del seu comentari irònic i conscient de si mateix. Una bona part de l'humor restant s'extreu dels dibuixos animats de l'escala de grisos de Fearing, amb les seves expressions facials exagerades i detalls exquisidament ratllats. . . . Aquest creador de sèries està en un moment fantàstic.» Kirkus Reviews «Aquesta nova novel·la del guionista de Bob Esponja combina l'angoixa típica de l'escola amb una premissa divertidament exagerada de la pel·lícula de monstres. Tom, simpàtic i divertit, somia amb visions desmesurades del futur. Els dibuixos en blanc i negre de Fearing augmenten l'humor. . . . Amb els seus personatges agradables i el seu concepte absurd, aquesta novel·la segur que tindrà un gran atractiu.» School Library Journal

Libros similares