Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Les Popilletres fan esport

Les Popilletres fan esport

Autor/a Gemma Brie
Il·lustrador/a Mattia Cerato

Per aprendre a llegir

T'imagines que existís un llibre màgic? I quan l'obrissis totes les lletres sortissin de cop, preparades per divertir-se? Ha arribat l'hora de conèixer les Popilletres amb el Nel i la Nela!El Nel i la Nela tenen un llibre preferit, és màgic i molt divertit! A les pàgines del llibre hi viuen les Popilletres, els encanten les entremaliadures i les tombarelles. En unir-se, formen paraules meravelloses, només que, a vegades, són una mica desastroses! Aquest cop practicaran esport. Sabran què fer en cada ocasió? De seguida estaran sanes i fortes!

Format

Gemma Brie

Gemma Brie (Argentona, 1989) va créixer entre els boscos màgics del Montseny i els horts dels seus avis a Argentona. Passava moltes estones alegres i en llibertat envoltada de gats i de la natura; des d'aleshores que imagina històries i les escriu. Després d'haver-se graduat en Educació Infantil i exercir com a mestra, va formar-se a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i va cursar el màster en Edició a la UPF-BSM. Treballa en el sector editorial des de l'any 2014 i, en l'actualitat, combina l'escriptura -la seva passió- amb el repte d'animar els infants a escriure les seves pròpies històries. Les sèries de llibres són la seva debilitat. En el seu cap, tot pot acabar convertint-se en una sèrie!

Mattia Cerato

Mattia Cerato va néixer a Cuneo, una petita ciutat envoltada pels Alps italians. Quan tenia dos o tres anys, a més de menjar molta pasta, el seu pare -un artista per dret propi!- li va ensenyar a pintar i el va animar a fer-ho. D'aquesta manera va passar la major part de la seva infància fent il·lustracions plenes d'humor; pintava sobre qualsevol superfície que trobava! Finalment, va convertir aquesta afició en la seva professió. En Mattia, actualment, continua vivint a Cuneo (Itàlia), i les estones que no pinta les passa gaudint amb les seves dues filles, recorrent món i esquiant als Alps.

Temàtica

Aventures

Libros similares