Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Boleta. Benvingut a la banda

Boleta. Benvingut a la banda

Autor/a Ledicia Costas
Il·lustrador/a Mili Koey
Traductor/a Elena Martín

El Boleta està de pega: l'han fet fora de la seva mansió, ha hagut de furgar les escombraries, i continua sense recuperar el seu preciosíssim pelatge! I aquesta paparra tan pesada continua estant enganxada al seu coll.

El Boleta està de pega: l'han fet fora de la seva mansió, ha hagut de furgar les escombraries, i continua sense recuperar el seu preciosíssim pelatge! I aquesta paparra tan pesada continua estant enganxada al seu coll. Quin desastre! A més, els carrers són molt perillosos. Per exemple, hi ha el King Kong, el gos temible de lladrucs superpotents, que fa guàrdia davant del supermercat, i a qui no fa cap gràcia que el Boleta hagi posat les potes en el seu territori. Així, doncs, el Boleta en tindrà prou amb l'ajuda dels seus nous amics, la Fletxa i el Gordon, per fer front al King Kong?

Format

Ledicia Costas

És una de les autores més reconegudes i traduïdes de la literatura gallega. En els darrers anys ha rebut reconeixements importants com ara el Premio Nacional de Literatura Infantil o el Premio Merlín per l'obra Escarlatina, la cuinera difunta (Barcanova, 2016), llibre que forma part de la Llista de Honor IBBY. És l'única persona en la història del Premio Lazarillo que l'ha guanyat en tres ocasions, per les obres: Jules Verne i la vida secreta de les dones planta (Barcanova, 2016), novel·la reconeguda també en el prestigiós catàleg White Ravens i La balada dels unicorns (Barcanova, 2019).

Mili Koey

Mili Koey ha tingut sempre, una multitud de llapis i papers plens de dibuixos, inspirats tant en les seves pel·lícules preferides, com en les sèries d'animació i en els llibres il·lustrats que li agraden més. Per això, com que sempre ha tingut clar que volia dedicar la seva atenció al camí artístic, ha estudiat Il·lustració i, més recentment, ha fet un màster en Preproducció d'Animació. Actualment treballa com a il·lustradora i desenvolupadora visual per a projectes. Si no la trobeu dibuixant, segurament és perquè està dormint amb la seva gosseta Nova.

Elena Martín

Va néixer a Sant Celoni, al peu del Montseny, tot i que ara viu a tocar del mar, al Maresme. És llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben petita, ha viscut envoltada de llibres. Molt abans d'acabar els estudis, ja sabia que el seu lloc era el món editorial, i així ha estat. Es dedica professionalment a la correcció i traducció de llibres per a infants, adolescents i adults. Per a ella, no hi ha res més apassionant que arribar al cor dels llibres.

Temàtica

Aventures

Libros similares