Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Boleta. El gos influencer

Boleta. El gos influencer

Autor/a Ledicia Costas
Il·lustrador/a Mili Koley
Traductor/a Elena Martín

El gos influencer més famós a les xarxes socials està a punt de descobrir com és la vida de veritat.

El Boleta no necessita presentació: és el gos influencer més famós d'Internet! I el més bufó, òbviament. Segur que, fins i tot tu, el segueixes a totes les xarxes socials. Viu com un rei, faltaria més! Vaja, el que mereix una estrella com ell! Però, per desgràcia, està a punt de descobrir que la vida fora de la seva mansió amb set banys, jacuzzi i vistes al mar és molt més dura del que s'ensumava: EXCLUSIVA: LA INFLUENCER ELI, LA MESTRESSA DEL BOLETA, HA DESAPAREGUT!

Format

Ledicia Costas

És una de les autores més reconegudes i traduïdes de la literatura gallega. En els darrers anys ha rebut reconeixements importants com ara el Premio Nacional de Literatura Infantil o el Premio Merlín per l'obra Escarlatina, la cuinera difunta (Barcanova, 2016), llibre que forma part de la Llista de Honor IBBY. És l'única persona en la història del Premio Lazarillo que l'ha guanyat en tres ocasions, per les obres: Jules Verne i la vida secreta de les dones planta (Barcanova, 2016), novel·la reconeguda també en el prestigiós catàleg White Ravens i La balada dels unicorns (Barcanova, 2019).

Mili Koley

Mili Koey ha tingut sempre, una multitud de llapis i papers plens de dibuixos, inspirats tant en les seves pel·lícules preferides, com en les sèries d'animació i en els llibres il·lustrats que li agraden més. Per això, com que sempre ha tingut clar que volia dedicar la seva atenció al camí artístic, ha estudiat Il·lustració i, més recentment, ha fet un màster en Preproducció d'Animació. Actualment treballa com a il·lustradora i desenvolupadora visual per a projectes. Si no la trobeu dibuixant, segurament és perquè està dormint amb la seva gosseta Nova.

Temàtica

Aventures

Libros similares