Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Les primeres aventures

La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Les primeres aventures

Autor/a Ester Baldó
Il·lustrador/a Mar Cerezuela

La Pilosa, El Pelat i el Punxegut, tres amics curiosos i trapelles

Tres històries sorprenents i divertides. A través d'aquestes històries aprendrem, amb els infants, a resoldre, amb paciència, imaginació i complicitat, petits problemes i entrebancs. Què passa quan plou? Què fer si, quan me'n vaig a dormir, no em ve la son? I si he perdut un amic? Acompanya la Pilosa, el Pelat i el Punxegut a viure unes aventures plenes d'humor.

Format

Ester Baldó

Estel Baldó ha estat durant més de 25 anys mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. També ha fet d'assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català 12 anys i ha participat en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat. Actualment ha participat en el curs d'intervenció a centres penitenciaris des del Voluntariat reconegut dins el (PFAVC) i continua escrivint contes, pintant i fent algunes activitats esportives com anar amb bicicleta, ioga i caminades.

Mar Cerezuela

Mar Cerezuela és una il·lustradora i dissenyadora gràfica amb experiència en el món editorial de l'autoedició. També ha treballat, com a creativa i dissenyadora, per a diferents estudis de comunicació. A més ha dut a terme diferents treballs d'il·lustració per a particulars i ha participat en diferents programes de voluntariat social en l'àmbit gràfic i creatiu.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares