Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Les primeres aventures

La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Les primeres aventures

Autor/a Ester Baldó
Il·lustrador/a Mar Cerezuela

La Pilosa, El Pelat i el Punxegut, tres amics curiosos i trapelles

Tres històries sorprenents i divertides. A través d'aquestes històries aprendrem, amb els infants, a resoldre, amb paciència, imaginació i complicitat, petits problemes i entrebancs. Què passa quan plou? Què fer si, quan me'n vaig a dormir, no em ve la son? I si he perdut un amic? Acompanya la Pilosa, el Pelat i el Punxegut a viure unes aventures plenes d'humor.

Format

Ester Baldó

Estel Baldó (Terrassa) és mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. Des de l'any 1992 fins al 2003, va ser assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català (SEDEC). Actualment treballa, com a assessora, en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat.

Mar Cerezuela

Mar Cerezuela és una il·lustradora i dissenyadora gràfica amb experiència en el món editorial de l'autoedició. També ha treballat, com a creativa i dissenyadora, per a diferents estudis de comunicació. A més ha dut a terme diferents treballs d'il·lustració per a particulars i ha participat en diferents programes de voluntariat social en l'àmbit gràfic i creatiu.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares