Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El joc del Barto

El joc del Barto

Autor/a Germán Machado
Il·lustrador/a Cecilia Moreno

Un joc estimulant per descobrir el món que ens envolta. Coneix la Bela i el Barto.

Un llibre que proposa un joc senzill: el pare hi és, el pare no hi és. El pare del Barto apareix i desapareix darrere del periòdic que està llegint mentre esmorzen. Un joc que estimularà els infants.

Format

Germán Machado

Vaig néixer el 1966, a la ciutat de Montevideo, a la riba d'un riu ample com la mar. Per això, tal vegada, la mar m'agrada més que la muntanya. Visc en una vall, a la ciutat de Vic, on em faig càrrec d'una llibreria especialitzada en llibres per a nenes i nens. He escrit llibres de poesia, de contes i de novel·les que s'han publicat en diferents països. Per alguns d'aquests llibres van arribar a donar-me diferents premis. Però el premi més important , sempre, és trobar lectors a qui els agradi de llegir el que escric. Tant de bo tu no siguis l'últim!

Cecilia Moreno

Cecilia Moreno és una creadora inquieta. Va néixer a Madrid i, des de petita, s'ha interessat per donar color a les coses. Per això, quan es va fer gran, va estudiar Belles Arts i, un temps després, va decidir dedicar-se a la il·lustració. Li agrada la senzillesa, els colors que transmeten alegria i serenitat, i gairebé sempre dibuixa amb ordinador. De la seva obra podem destacar alguns premis: ILUSTRARTE 2016; Premi «Propuesta Innovadora» en Los Mejores Libros para niños y jóvenes 2017, del Banco del Libro de Venezuela; The Golden Pinwheel Young Illustrators Competition de Xangai el 2016; CICLA Illustration Exhibition of Chen Bochui International Children's Literature Award el 2019 a Xangai, White Ravens 2021 a Munic, i medalla de bronze en els International Latino Books Awards 2021, a Califòrnia. A més ha rebut, en dues ocasions, el Premi Cuatrogatos de Miami.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares