Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Surten a passejar

La Pilosa, el Pelat i el Punxegut. Surten a passejar

Autor/a Ester Baldó
Il·lustrador/a Mar Cerezuela

Vine i gaudeix de la natura amb la Pilosa, el Pelat i el Punxegut!

La Pilosa descobrirà com neix una planta, el Pelat evitarà que els seus amics es mullin al llac i el Punxegut recollirà fruits silvestres per fer un pa de pessic entre tots. Els tres amics sempre aprenen alguna cosa nova!

Format

Ester Baldó

Estel Baldó ha estat durant més de 25 anys mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. També ha fet d'assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català 12 anys i ha participat en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat. Actualment ha participat en el curs d'intervenció a centres penitenciaris des del Voluntariat reconegut dins el (PFAVC) i continua escrivint contes, pintant i fent algunes activitats esportives com anar amb bicicleta, ioga i caminades.

Mar Cerezuela

Mar Cerezuela és una il·lustradora i dissenyadora gràfica amb experiència en el món editorial de l'autoedició. També ha treballat, com a creativa i dissenyadora, per a diferents estudis de comunicació. A més ha dut a terme diferents treballs d'il·lustració per a particulars i ha participat en diferents programes de voluntariat social en l'àmbit gràfic i creatiu.

Temàtica


Libros similares