Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Sant Jordi per a totes les edats

A les parades de les llibreries trobareu el llibre més adient per a cada franja lectora. Editorial Barcanova presenta novetats per a tothom. Mireu, mireu.

 

20-04-2021

Sant Jordi per a totes les edats

De 6 a 8 anys

101 contes emocionants

Contes curts, divertits, fantàstics, per parlar de les emocions. Una manera senzilla i natural de revelar com ens sentim. Benvinguts a un llibre ple de fantasia, imaginació i contes, en què cada pàgina és important. Són pàgines plenes d’emocions, en les quals els personatges viuen un munt d’aventures. Però el més important és saber com se senten amb el que els passa. Si voleu fer-ne un tastet, aquí en teniu 6 relats.

Si vens a la Terra

Vivim en llocs molt diversos, en tota mena de cases i en tota mena de famílies. Tots som diferents, i tots som interessants. I tots compartim una cosa molt bonica: el nostre planeta. Sophie Blackall, inspirada pels centenars de nens i nenes que va conèixer en els viatges que va fer arreu del món quan col·laborava amb Unicef i Save the Children, ha creat una magnífica guia sobre casa nostra, el nostre planeta.

Aquesta carta a possibles visitants de la Terra comença així.

Llegendes del pati

Durant l’estona del pati, la Sara puja a l’arbre més alt per intentar recuperar la pilota del seu germà petit. El que la nena no s’esperava era trobar un portal a la sala del Vigilant dels Patis, un estrany ésser que observa, alhora, tots els patis del multiunivers.

Qui es podia pensar que una pilota podria viatjar tant a partir d’aquí? Descobreix aquest còmic d'Albert Monteys i El Hematocrítico.

De 8 a 10 anys

L’Òliba detectiva

La Carla és una fanàtica de la investigació, la resolució de misteris i els còmics. I aquestes tres coses apareixeran en aquest llibre, sempre sota la perspectiva de la narradora, que no és cap altra que la seva carismàtica protagonista: la Carla Ventura. Potser hauríem hagut de dir... l’Òliba detectiva.

Aquestes pàgines són la millor carta de presentació.

Arbres

Els arbres ens fan ombra, ens donen fruits, ens fan més amables els carrers i les ciutats... Els arbres s’arrelen a la terra i alhora creixen cap al cel. Ens assenyalen el pas del temps i el pas de les estacions.

En aquest llibre hi trobareu uns quants arbres que us faran companyia. Cada arbre ens parla de la seva vida i també de la nostra vida. Coneixes l’Arbre de la memòria? I l’Arbre de les quatre estacions o l’Arbre de lloguer...? Aquí veuràs quins són aquests arbres tan peculiars.

De 10 a 12 anys

AltresMons. Agència de viatges 

Quan la Flick Hudson arriba, per casualitat, a l’Agència de viatges Altresmons, descobreix un secret meravellós: hi ha centenars de mons a pocs passos del nostre. L’única cosa que cal fer per a arribar-hi és saltar a la maleta adequada. És llavors quan la Flick rep la invitació d’unir-se a la Societat Altresmons com a exploradora. El que la Flick no sap és que el cor d’Altresmons, la Ciutat de les Cinc Llums, està en perill. Els edificis, i fins i tot els carrers, estan desapareixent misteriosament. En una carrera contra rellotge, la Flick haurà de viatjar a mons inexplorats per trobar la manera d’arreglar la Ciutat de les Cinc Llums abans que es col·lapsi... fent desaparèixer també el nostre món.

És el moment de capbussar-se en aquests altres mons. Mira aquí.

Sección

Noticias

Temas

Relatos

El nostre blog