Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El pot de les enrabiades

El pot de les enrabiades

Il·lustrador/a Màriam Ben-Arab

La Paula és afectuosa i juganera, però té mal geni. Per poca cosa s'enrabia i això li porta força problemes. Fins al dia que el pare i la mare li donen un pot de llauna gros, que els han regalat en una parada del mercat.

La Paula és afectuosa i juganera, però té mal geni. Per poca cosa s'enrabia i això li porta força problemes. Fins al dia que el pare i la mare li donen un pot de llauna gros, que els han regalat en una parada del mercat. Què volen que en faci, d'una llauna buida i vella? Però aviat hi trobarà una utilitat: hi cridarà les paraules enrabiades a dins i així ningú no la sentirà rondinar. Poc es pensa que això li portarà una sèrie de problemes amb els quals no compta. Si vol sortir de l'embolic, haurà de fer un pacte.

Format

Maria Àngels Juanmiquel

Lloc de naixament: Palafrugell (Baix Empordà) Nom i cognoms: M. Àngels Juanmiquel Rovira Titulació acadèmica: Llicenciada en Filologia Lloc de treball: IES Pere Alsius i Torrent (Banyoles) Premis obtinguts: Premi de contes VET AQUÍ UN GAT (2003, Ajuntament de Montcada i Reixac) Obres publicades: LLUM DE LLUNA (Ajuntament de Montcada i Reixac, 2004)

Recursos

Libros similares