Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Les ensopegades de l'Alícia Paf

Les ensopegades de l'Alícia Paf

Autor/a Gianni Rodari
Il·lustrador/a Montse Ginesta
Traductor/a Beatriu Cajal

L'Alícia Paf sol ficar-se en embolics, tot i que sempre se n'acaba sortint, de les seves fantàstiques aventures. Ella no se sorprèn si cau dins una pàgina plena d'il·lustracions i parla amb el llop o si cau dins el tinter o si es fica en una bombolla de sabó.

L'Alícia Paf sol ficar-se en embolics, tot i que sempre se n'acaba sortint, de les seves fantàstiques aventures. Ella no se sorprèn si cau dins una pàgina plena d'il·lustracions i parla amb el llop o si cau dins el tinter o si es fica en una bombolla de sabó... Serà meravellós acompanyar-la en aquest món tan ple d'imaginació i fantasia.


Format

Gianni Rodari

Gianni Rodari va néixer a Omegna (Itàlia), l'any 1920. L'any 1938 s'inicia com a educador a casa d'una família de jueus alemanys que havien fugit del seu país. L'any 1941 obté una plaça de mestre a Milà. Acabada la guerra treballa a L'UNITÀ, diari del PCI. Des de 1958 col·labora a PAESE SERA, periòdic romà en el qual treballarà fins als seus últims dies. Durant tota la seva vida va participar en programes infantils de televisió. L'any 1970 li van concedir el Premi Andersen. Va morir a Roma el 14 d'abril de 1981. Rodari és un escriptor amb una vasta i variada producció literària, que inclou novel·les i contes fantàstics, obres en vers, assaig i alguna obra teatral. Ha contribuït a renovar profundament la literatura destinada als infants, amb l'aportació de temes nous i la presència de l'humor i la fantasia, sense caure en pedanteries ni moralismes. La major part de la seva obra ha estat traduïda al català.

Temàtica

Aventures

Recursos

Libros similares