Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
April Eye i els germans Mans. Els inventors

April Eye i els germans Mans. Els inventors

Autor/a Diego Arboleda
Il·lustrador/a Mol
Traductor/a Elena Martín

París, any 1900. Un esdeveniment històric: l'Exposició Universal. I uns convidats d'últim moment: l'April Eye i els germans Mans.

París, any 1900. Un esdeveniment històric: l'Exposició Universal. I uns convidats d'últim moment: l'April Eye i els germans Mans.

En aquest llibre creuràs l'oceà Atlàntic i arribaràs a París. Un viatge amb vaixells, submarins, inventors i capitans perillosos. Tots ells van participar en una exposició. Una exposició universal, especial i, sobre tot, molt genial!

Format

Diego Arboleda

Diego Arboleda és autor de molts llibres infantils, com ara Prohibido leer a Lewis Carroll, amb el qual va guanyar el Premio Lazarillo de creació literària i el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil. També és el creador de la parella de detectius Lupas i Nanai, un llop i una girafa que han seduït milers de lectors amb les seves aventures.

Mol

Mol és un dibuixant i creador que va estudiar a la Escuela de Arte nº 10. Ha treballat com a il·lustrador i dibuixant en diferents àmbits: publicitat, animació i editorial. També és dissenyador de personatges, artista conceptual i creador de sèries animades.

Elena Martín

Va néixer a Sant Celoni, al peu del Montseny, tot i que ara viu a tocar del mar, al Maresme. És llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben petita, ha viscut envoltada de llibres. Molt abans d'acabar els estudis, ja sabia que el seu lloc era el món editorial, i així ha estat. Es dedica professionalment a la correcció i traducció de llibres per a infants, adolescents i adults. Per a ella, no hi ha res més apassionant que arribar al cor dels llibres.

Temàtica

Aventures

Libros similares