Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
April Eye i els germans Mans. Els diamants

April Eye i els germans Mans. Els diamants

Autor/a Diego Arboleda
Il·lustrador/a Mol
Traductor/a Elena Martín

Viatja amb l'April Eye i els germans Mans de Nova York a Sant Petersburg, dels gratacels al palau del tsar... Comença l'aventura!

Coneixes l'April Eye? És un ull. Coneixes el Dex i el Lex? Són dues mans. Llegiràs aquest llibre? Doncs un avís: Ull amb aquestes mans!!! En aquestes pàgines viatjaràs a Nova York i a Sant Petersburg. Hi trobaràs lladres, orfebres, monstres i, fins i tot, un tsar rus. Tots ells participaran en una aventura; una aventura al·lucinant, impressionant i, sobretot, enlluernadora.

Format

Diego Arboleda

Diego Arboleda és autor de molts llibres infantils, com ara Prohibido leer a Lewis Carroll, amb el qual va guanyar el Premio Lazarillo de creació literària i el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil. També és el creador de la parella de detectius Lupas i Nanai, un llop i una girafa que han seduït milers de lectors amb les seves aventures.

Mol

Mol és un dibuixant i creador que va estudiar a la Escuela de Arte nº 10. Ha treballat com a il·lustrador i dibuixant en diferents àmbits: publicitat, animació i editorial. També és dissenyador de personatges, artista conceptual i creador de sèries animades.

Elena Martín

Va néixer a Sant Celoni, al peu del Montseny, tot i que ara viu a tocar del mar, al Maresme. És llicenciada en Filologia Catalana. Des de ben petita, ha viscut envoltada de llibres. Molt abans d'acabar els estudis, ja sabia que el seu lloc era el món editorial, i així ha estat. Es dedica professionalment a la correcció i traducció de llibres per a infants, adolescents i adults. Per a ella, no hi ha res més apassionant que arribar al cor dels llibres.

Temàtica

Aventures

Libros similares