Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El Club dels Caçadors de monstres: El tren fantasma de Bad Markus

El Club dels Caçadors de monstres: El tren fantasma de Bad Markus

Autor/a Thilo Thilo
Il·lustrador/a Alexander von Knorre
Traductor/a Laura Terré

Un llibre interactiu per a petits investigadors!

La Griselda Graus ha heretat un tren fantasma, amb monstres de debò! Per sort, el Club dels Caçadors de Monstres de seguida arribarà per ajudar-la. L'Emília, el Max i el porc rastrejador s'endinsaran amb valentia a l'interior del tren, on toparan amb un munt d'obstacles espantosos... Aconseguiran fer fora tots aquests monstres? Converteix-te tu també en un caçador de monstres i participa en aquesta emocionant investigació!

Format

Thilo Thilo

En Thilo va explorar l'Àfrica, l'Àsia i l'Amèrica Central abans d'establir-se a Magúncia (Alemanya) amb la seva dona i els seus quatre fills. En l'actualitat, a Alemanya, no tan sols escriu novel·les, sinó que també escriu per a programes de televisió destinats a nens i nenes.

Alexander von Knorre

L'Alexander von Knorre treballa, des del 2010, com a dissenyador qualificat, il·lustrador independent i dibuixant de còmic. Viu a Weimar (Alemanya) amb la seva família i, col·labora amb diferents editorials de literatura infantil d'aquest país.

Laura Terré

Nascuda a Barcelona el 1980, soc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb estudis de postgrau en Producció i Comunicació Cultural per la Universitat Ramon Llull i màster en Món Àrab i Islàmic per la Universitat de Barcelona. Des de petita m'he sentit atreta per conèixer altres cultures, fet que m'ha dut a aprendre altres llengües estrangeres a més de l'anglès, com l'alemany, el francès i l'àrab.

Temàtica

Misteri

Libros similares