Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El Club dels Caçadors de monstres: El castell encantat de Buu

El Club dels Caçadors de monstres: El castell encantat de Buu

Autor/a Thilo Thilo
Il·lustrador/a Alexander von Knorre
Traductor/a Laura Terré

UN LLIBRE INTERACTIU PER A PETITS INVESTIGADORS!

EL CLUB DELS CAÇADORS DE MONSTRES RESOLEM TOTS ELS CASOS! Un nou cas per als caçadors de monstres! El castell del comte Gustau està encantat i una colla de fantasmes poca-soltes no el deixen dormir. De seguida els caçadors de monstres hi fan cap per fer-los fora. Però els fantasmes són àgils, i el castell és ple de portes secretes i passadissos ocults. Però cap obstacle no és massa gran per a l'Emília, el Max i el porc rastrejador...CONVERTEIX-TE TU TAMBÉ EN UN CAÇADOR DE MONSTRES I PARTICIPA EN AQUESTA EMOCIONANT INVESTIGACIÓ! Un llibre interactiu per a petits investigadors. Amb molts enigmes per resoldre. Un llibre perfecte per començar a llegir autònomament.

Format

Thilo Thilo

En Thilo va explorar l'Àfrica, l'Àsia i l'Amèrica Central abans d'establir-se a Magúncia (Alemanya) amb la seva dona i els seus quatre fills. En l'actualitat, a Alemanya, no tan sols escriu novel·les, sinó que també escriu per a programes de televisió destinats a nens i nenes.

Alexander von Knorre

L'Alexander von Knorre treballa, des del 2010, com a dissenyador qualificat, il·lustrador independent i dibuixant de còmic. Viu a Weimar (Alemanya) amb la seva família i, col·labora amb diferents editorials de literatura infantil d'aquest país.

Laura Terré

Nascuda a Barcelona el 1980, soc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb estudis de postgrau en Producció i Comunicació Cultural per la Universitat Ramon Llull i màster en Món Àrab i Islàmic per la Universitat de Barcelona. Des de petita m'he sentit atreta per conèixer altres cultures, fet que m'ha dut a aprendre altres llengües estrangeres a més de l'anglès, com l'alemany, el francès i l'àrab.

Temàtica

Misteri

Libros similares