Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Tres monstres a l'escola

Tres monstres a l'escola

Autor/a Begoña Oro
Il·lustrador/a Ester Garay
Traductor/a Núria Riera

Tres monstruoses històries, amb molt d'humor, per fer més fàcils els primers dies d'escola.

Tres monstruoses històries, amb molt d'humor, per fer més fàcils els primers dies d'escola. El petit esquelet, la petita fantasma i la nena zombi van a l'escola. Amb l'ajuda de la mestra i dels seus companys i companyes descobriran com és de divertit! Després de Tres monstres al lavabo, arriba una segona aventura..

Format

Begoña Oro

La Begoña Oro va néixer a Saragossa i ha estat sempre vinculada a la lectura i a l'escriptura. Durant molt anys, es va dedicar a l'edició, abans de llançar-se a escriure les seves pròpies històries. Les seves obres han estan guardonades amb diferents premis com ara aquests: Premio Gran Angular (2011), Premio Hache (2012), Premio Jaén (2018), Premio Lazarillo (2018) o el premio Artes y Letras de Literatura Infantil per la seva trajectòria. És la creadora d'històries i de personatges inoblidables, com, per exemple, l'esquirol Rasi.

Ester Garay

L'Ester Garay va néixer a Barcelona. Es va graduar en Disseny de Producte, però aviat va descobrir que la seva passió era la il·lustració infantil, a la qual es dedica des de fa uns quants anys. Després d'estudiar en diferents escoles de disseny a Londres, va acabar cursant el postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils, a l'escola Eina de Barcelona. Ha treballat per a diferents editorials de l'àmbit infantil i juvenil. Li agrada donar, a tots els seus dibuixos, un to d'humor i energia. Els seus personatges es caracteritzen pel color i l'expressivitat.

Temàtica

Hàbits

Recursos

Libros similares