Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Peter Pan

Peter Pan

Autor/a James Matthews
Il·lustrador/a Laia Pàmpols
Adaptació Miquel Pujadó

Un bon dia, en Peter Pan perd la seva ombra a la casa dels Darling. Quan torna enrere per anar a buscar-la, es trobarà amb la Wendy, i els seus germans, en John i en Michael; amb ells tres viatjarà, al costat de la Campaneta, al País de Mai Més per viure grans aventures.

Un bon dia, en Peter Pan perd la seva ombra a la casa dels Darling. Quan torna enrere per anar a buscar-la, es trobarà amb la Wendy, i els seus germans, en John i en Michael; amb ells tres viatjarà, al costat de la Campaneta, al País de Mai Més per viure grans aventures. Aquesta versió de Peter Pan és una adaptació de la novel·la original, publicada el 1911. Conserva fidelment la intenció i l'estil amb què James M. Barrie va escriure la novel·la.

Format

James Matthews

Laia Pàmpols

Laia Pàmpols va néixer a Barcelona en la dècada dels vuitanta i, des de petita, que s'expressa, sempre, a través del dibuix. Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar els seus estudis, com a il·lustradora, a l'Escola Joso. Centro de Cómic y Artes Visuales. Col·labora amb prestigioses editorials nacionals, tant de l'àmbit infantil com juvenil.

Temàtica

Clàssics

Libros similares