Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
L'auca del senyor Esteve

L'auca del senyor Esteve

Adaptació Miquel Pujadó

Habitant del barri de la Ribera barri menestral per excel·lència i propietari de la merceria La Puntual, el senyor Esteve -protagonista de l'obra de Santiago Rusiñol- és un personatge immòbil en una Barcelona canviant a la qual li costa adaptar-se.

Habitant del barri de la Ribera barri menestral per excel·lència i propietari de la merceria La Puntual, el senyor Esteve -protagonista de l'obra de Santiago Rusiñol- és un personatge immòbil en una Barcelona canviant a la qual li costa adaptar-se. Té a dins de casa l'element pertorbador en la persona d'en Ramonet -besnet de la saga-, que no vol seguir la tradició familiar perquè es vol dedicar a l'escultura.

Format

Santiago Rusiñol

El pintor Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861 - Aranjuez, 1931), coneixedor de les darreres tendències artístiques del canvi de segle, gràcies a les seves estades a París, és un dels impulsors i aglutinadors del Modernisme naixent. Organitza les Festes Modernistes de Sitges (1892-1899) i és un contertulià destacat d'Els Quatre Gats. Escriptor de paraula desimbolta, va conrear amb gran èxit diversos gèneres teatrals. La narrativa -on sobresurt la novel·la L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE (1907)- i l'asssaig.

Temàtica

Realista

Recursos

Libros similares