Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El llibre de la selva

El llibre de la selva

Il·lustrador/a Ximena Maier
Traductor/a Mercè Estévez
Adaptació Lourdes Íñiguez

Mowgli és un nen molt petit que és trobat per una bandada de llops enmig de la selva, que el salven de les urpes del temut Shere Khan, un enorme i ferotge tigre.

Mowgli és un nen molt petit que és trobat per una bandada de llops enmig de la selva, que el salven de les urpes del temut Shere Khan, un enorme i ferotge tigre. Amb els llops i amb altres animals de la selva, com l'os blanc Baloo o la pantera Bagheera, creixerà i viurà moltes aventures. A més a més de conèixer la seva història, també coneixerem la d'en Rikki-tikki-tavi, una mangosta molt valenta o la història d'en Toomai, un nen que somia ser un domador d'elefants.

Format

Rudyard Kipling

Lourdes Íñiguez

Ximena Maier

Ximena Maier va néixer a Madrid i fa anys que treballa com a il·lustradora en diaris, revistes, publicitat i premsa corporativa. A més, il·lustra llibres per a infants, guies de viatge i llibres de cuina. I no para de dibuixar! En quaderns, en retalls de paper, en l'iPad, en la sorra o en qualsevol pissarra que tingui al davant. Li agrada llegir, menjar i cuinar, l'òpera italiana i els pícnics. Està casada, té dos fills, dos blogs, un perfil de Twitter i una certa afició desmesurada per Pinterest

Temàtica

Clàssics

Recursos

Libros similares